BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.419,88
HABER /  GÜNCEL

Adnan Polat savcılığın yolunu tuttu

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, mali kongrede yaşananlarla ilgili ifade verdiği öğrenildi.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, mali kongrede yaşananlarla ilgili ifade verdiği öğrenildi. Ayrıca G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın, Jerfi Fıratlı'nın cenaze töreninde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile yaptığı sohbeti Lig TV kameraları kaydetti.

Galatasaray'da Mali Genel Kurul'da yaşanan olaylarla ilgili Başkan Adnan Polat, Şişli Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı'nın daveti sebebiyle ifade veriyor. NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli, "Galatasaray Başkanı Adnan Polat mali kongrede yaşanan olaylar sebebiyle, özellikle ibra sırasında, sayım yapılmadığı, tutanaklara geçmediği ifade edilmişti ve bu görünen olayların ardından dernekler masası bir soruşturma başlatmıştı ve bu soruşturmayı Şişli Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı yönetiyor. Dün divan kurulunda yer alan Begüm Özkan, savcı Hasan Bölükbaşı'na ifade vermişti. Savcılık Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda yaşananlarla ilgili olarak inceleme başlatmıştı. Begüm Özkan'ın yanı sıra Divan Başkanı Türker Aslan ve divan heyetinde bulunan 6 kişinin daha ifadesine başvurulacak. Bugün aslında Adnan Polat'ın ifadesine başvurulacağı bilgisini dün izleyicilerimize aktarmıştık. Bugün sabah erken saatlerde Şişli Savcılığı'na geldi Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve savcı Hasan Bölükbaşı'nın daveti üzerine ifade veriyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'daki olaylı mali kongre ve 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçim gündemi işgal etmeyi sürdürürken mali kongreyle ilgili savcıya ifade veren G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın, Jerfi Fıratlı'nın cenaze töreninde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile yaptığı sohbeti Lig TV kameraları kaydetti. Polat, 'Seçim ne olacak?' sorusuna "Seçim olmayacak ki zaten, yargı seçim yapamazsınız diyor" dedi.

İşte o konuşmalar:

FARUK SÜREN:
Biri tedbirli ikisi tedbirsiz üç tane dava var. Düşünsene üçünde de kimlik, kimlik tespiti, o, bu, şu bir sürü şey çıkacak. Ondan sonra birisi çıkacak, bakın efendim bu davaları birleştirmek lazım diyecek.

TÜRKER ASLAN:
Aman efendim çok kaos vardı. Danışıklı dövüş vardı. Giren çıkan belli değildi. Sağlıklı bir sayım yapılamadı denecek.

ÜNAL AYSAL:
Neticede bir daha böyle bir şey olursa, kapalı oy atmamız gerekecek.

ADNAN POLAT:
Ne oldu orada dediler. Vallahi ne olmadı ki savcı bey dedim. Anlattım işte olan biteni. Beklemek lazım.

-Ne olacak peki şimdi seçim?

Polat: Seçim olmayacak ki zaten. Yapamazsınız diyor seçimi yargı kararı değiştirmezse. Ne yapacağız peki seçimi dedim. Yargı eğer ısrar ederse kayyuma gider diyor.