BIST 10.653
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.431,99
HABER /  GÜNCEL

Emre'ye göre büyük ayıp

Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcuları sarı lacivertli takımdan ayrılacak mı?..

Abone ol

Fenerbahçe'de son dönemde başta Emre olmak üzere sözleşmesi biten oyuncularla ilgili ortaya atılan transfer spekülasyonları, takım içinde rahatsızlığa neden oldu. Sabah'tan Volkan Demir imzalı haberde Mayıs sonunda serbest kalacak olan futbolcuların görüşleri yer aldı.

Emre Belözoğlu: "Ben buraya geldiğim günü dün gibi hatırlıyorum. Aziz Yıldırım'ın çabasını unutamam. Şimdi o bu haldeyken, benim gidip 'Benim sözleşmemi uzatın' demem, para konuşmam büyük ayıp olur. Emeğimize dil uzatıldı. Başkan bizim alınterimizin savunmasını yapıyor.

Selçuk Şahin: Geçen sezon kazandığımız büyük başarıya leke sürüldü. Taraftarımız 3 Temmuz'dan beri sokaklara döküldü. Bu takımda herkes para almadan oynamaya razıyken çıkan bu söylemler, iki kat yaralıyor."

Yobo: Tüm yaşananların ardından, F.Bahçe küme düşecek denirken, hiç düşünmeden bu takıma imza attım. Bonservisim Everton'da. Onlarla anlaşma sağlandığı sürece kalmak istiyorum."

Reto Ziegler: İlk geldiğimde ne olduğunu anlamadım fakat, büyük bir camianın tarihi günlerine tanıklık ettiğimi çok geçmeden anladım. Fenerbahçe beni istediği sürece buradayım.

Betir İrtegün: Bu yaşanan olaylar yüzünden, gün geliyor önümüzdeki maçın hangi gün olduğunu unutuyoruz. Sözleşme konuşacak halimiz mi var? Fenerbahçe bize hep hakkımızı fazla fazla verdi. Süreç bittikten sonra bu kulüpte herkesin hak ettiğini alacağını biliyorum. Bu nedenle ben rahatım.

Mert Günok: Ben bu takımın altyapısından yetiştim. Aziz Yıldırım'ın altyapıya verdiği önem sayesinde bu günlere geldim. O olmasa, şu anda Mert diye birini kimse tanımıyordu. Yöneticilerimizin getirdiği boş kağıda imza atmaya hazırım. .