BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,67
ALTIN 2.410,50
HABER /  SPOR

Emreden sarı kart!

Emre Belözoğlu, Everton'un kalecisine ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddialarına sert tepki gösterdi.

Abone ol

Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, Everton'un kalecisi Tim Howard'a ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddialarının gerçek olmadığını belirterek, "Eğer bu konuda ceza alırsam İngiltere'deki futbol kariyerimi tekrar gözden geçiririm ve ayrılmayı düşünebilirim" dedi.

İngiltere Futbol Federasyonu'nun Everton'un kalecisi Tim Howard'a ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddialarıyla ilgili hakkında soruşturma başlatmasına sert tepki gösteren milli futbolcu Emre Belözoğlu, formasını giydiği Newcastle United'daki en yakın arkadaşının siyahi futbolcu Obafemi Martins olduğunu söyleyerek, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaların gerçek olmadığını belirtti.
Bu soruşturmanın ardından kendisine ırkçılık suçuyla İngiltere Futbol Federasyonu'ndan bir ceza gelmesi halinde tepkisinin çok sert olacağını kaydeden milli futbolcu Emre Belözoğlu, "Eğer böyle bir şey olursa tepkim çok sert olur. Ada'daki futbol kariyerimi tekrar gözden geçiririm ve ayrılmayı düşünebilirim" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu Emre Belözoğlu, birçok kulüpten transfer teklifi aldığını, ancak kulübü ile 3.5 yıllık sözleşmesi olduğunu söyledi. Newcastle United'da mutlu olduğunu belirten Emre Belözoğlu, transfer konusunda gelişmelerin sezon sonu yaşanabileceğini ifade etti.