BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşarı kızdıran soru

Bayramı Antalya'da geçiren Hülya Avşar, Sadettin Saran ile ilgili bir soruya çok sinirlendi.

Abone ol

Bayramın ikinci günü Antalya’daki Limak Lara De Luxe Hotel & Resort’ta konser veren Hülya Avşar, sahne öncesi kuliste bir televizyon muhabiriyle ağız dalaşına girdi.

Seyhan Erdal adlı muhabir, sanatçıya önce yılbaşını nasıl geçirdiğini sordu. Avşar da Rixos Premium Hotel’de kaldığını belirterek, “Aynı otelde hep beraber kalıyoruz. Kaya Bey, Feraye Hanım ve oğulları, ben ve Zehra. Tabii ki otelde karşılaşma olasılığımız olamıyor. Ama Kaya Bey çocuklarıyla yeni yıla girmek istedi. Çok sevindim. ‘Gelirsek mahsuru olur mu?’ diye sordu, ‘hayır’ dedim, ‘hiçbir şekilde’...” diye konuştu.

İşte kızdıran soru

Muhabirin, “Bu gruba Saadettin Bey de dahil olabilir miydi?” sorusu ise sanatçıyı sinirlendirdi ve “Yorum yok. Yalnız sen yine benim şimdi ağır bir sözümle karşı karşıya kalmak üzeresin. Sorduğun sorulara dikkat edeceksin” dedi. Muhabirin kendisiyle ilgili haber yapmasını istemediğini dile getiren Avşar, “Ben sana kendimi her zaman yasaklarım, şimdi de yasaklıyorum. Gider misin!” dedi. “Gitmiyorum, bu benim mikrofonum” cevabı üzerine Avşar kulise gitti.

Feraye adına sevindim
Emral Avşar, Kaya Çilingiroğlu’nun, Feraye Tanyolaç’la yaşadıkları evin kapılarını basına açmasına, “Kaya sonunda doğru yolu buldu” diye yorum yaptı ve ekledi: “Feraye adına sevindim. Hülya, Sadettin Bey’le görüntülenmeseydi, Kaya böyle bir fotoğraf çektirmezdi. Anlaşılan Kaya, Hülya’dan tamamen ümidini keserek böyle bir şey yaptı. Artık Hüseyin Kaya, bebek oldu. Onlar da evlenirler.”