BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL

Emre'den olay yaratacak itiraf

Türkiye Kupası hasreti 29 yıla çıkan F.Bahçe'de 2. kaptan Emre'nin bu sözleri camiada olay yaratacak..

Abone ol

Türkiye Kupası hasreti 29 yıla çıkan F.Bahçe'de 2. kaptan Emre'nin bu sözleri camiada olay yaratacak.. Star futbolcu, kupayı önemsemedikleri için yenildiklerini itiraf etti...

Fenerbahçe orta sahanın 'sert' futbolcusu Emre Belözoğlu, Lig TV'ye çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Konu yelpazesi oldukça geniş röportajda, Türkiye Kupası'ndan, Süper Lig'deki şampiyonluk şanslarına kadar merak edilen birçok konuya açıklık getiren milli yıldız, şu ifadeleri kullandı:

- "Sivas maçının ardından yakalanan atmosfer korunsaydı ortamımızda pozitif elektrik olacaktı. Şu an için çok karamsar bir tablo ortaya çıkmış oldu. Türkiye Kupası çok da hedefimizin olmadığı bir kulvardı ama tabii ki bahaneye gerek yok. Camiamıza bir özür borcumuz var."

- "Ligde 9 puan önümüzde olan Trabzonspor önemli bir avantaja sahip. Biz de o konumda olmak isterdik. Ama biz de Trabzon ve Antalyaspor maçlarıyla ne kadar iddialı bir takım olduğumuzu ispat edeceğiz."

'EN BÜYÜK SİLAHIMIZ ALEX'

- "Andre Santos açıklamayı yaptı ve özür diledi. Alex kendini takımına adamış bir isim, sadece kamuoyuna kanıtlaması gereken bazı şeyler olabilir ama o takımımızın kaptanı ve en büyük silahımız. Ona ihtiyacımız var. "

- "Bizim en çok yapmamız gereken şey kırılgan yapımızı ortadan kaldırmak. Başarı sağlanamadığı zaman kırılmamalıyız, deforme olmamalıyız. Şunu gördük ki rakip kadar mücadele etmezsek her takım bizi bozabilir."

- "En büyük eksiğimiz özellikle deplasman maçlarında çok fazla hücum yapma isteğimiz. Sabırlı olmamız gerekiyor. Blok halinde atağa çıkmamız gerekiyor; sahada agresifliği yeterince gösteremedik. Artık idmanlarda kemik sesleri çıkmaya başladı, siz de görüyorsunuz."

'TAVLADA BİLE HIRSLIYIM'

"Şampiyonluğu kaybettiğimiz Trabzon maçında bile bize kimse "Mücadele etmedi" diyemez. O talihsiz anons hadisesi olmasa tribünde ve sahada ağlayanlar olacak ve hep beraber gidecektik. Durum bu kadar büyütülmeyecekti. Umarım Yeni Malatya maçı milat olur."

Eskiye nazaran kendimi daha çok kontrol ediyorum. Kameralar da ağzımızın içinde. Tek bir kötü hareket sizi tamamen farklı algılatabiliyor ama benim karakterim bu. Ben tavla oynarken bile kaybetmeye tahammül edemiyorum."

'EŞİM BİLE BENDEN KAÇIYOR'

Takımın bu gidişine en çok üzülen biziz. Bizden başka kimse daha çok üzülemez. Buna taraftarlar da dahil.. Ancak puan yitirilen her karşılaşmadan sonra, "Futbolcular kaybettiklerinde normal hayatlarına devam ediyorlar" deniyor ama öyle bir şey yok. Bu mümkün değil..Çoğu zaman eve kapanıp, dışarı bile çıkamıyoruz. Gamsız değiliz yani. Mağlup olduğumuzda eşim bile evde benden köşe bucak kaçıyor."

'ARENA'NIN AÇILIŞINI TELEVİZYONDAN İZLEDİM'

"Diğer takımların transferi hakkında henüz net bir bilgim yok, tabii yorum yapamam ama alternatifli bir kadronun olması önemli. Türk Telekom Stadı'nın açılışını televizyondan izledim, takip ettim. Kazım çok yetenekli bir futbolcu ancak F.Bahçe'de bir türlü beklenen patlamayı yapamadı ve başarılı olamadı ama orada başarılı olmasını isterim. Ama benim düşüncem gençlerin büyük kulüplerde ciddiyeti sağlayabilmeleri. Umarım bir meslektaşım olarak başarılı olur."