BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.468,03
HABER /  GÜNCEL

İşte Erdoğan'ın fotoğraftaki ilginç sırrı

Erdoğan'ın 1994 yılında gazeteci Bülent Ülgen ile çektirdiği fotoğrafların hikayesi duyanları şaşırtıyor.

Abone ol
Erdoğan'ın 1994 yılında gazeteci Bülent Ülgen ile çektirdiği fotoğrafların hikayesi duyanları şaşırtıyor. Erdoğan'ın özel uçağıyla Trabzon'dan İstanbul'a giden Ülgen, uçakta yaşadıklarını anlattı. Ülgen'e göre Erdoğan, 1994 yılında uçakta başbakan olacağını söylemiş!

FOX TV Spor Müdürü Bülent Ülgen 1994 yılında Başbakan’la yaşadığı ilginç anısını TVNET’te Veyis Ateş’in hazırladığı Bakış Açısı’nda anlattı. 1994 yılında Trabzonspor-Lazio maçı sonrası Trabzon-İstanbul uçağını kaçıran Ülgen, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel uçağına bindi. Uçakta daha o yıllarda genç bir gazeteci olan Ülgen'e ileride ne olacağını sorar. Soruya spor müdürü cevabını veren Ülgen, sohbet sırasında Erdoğan'a "peki siz ne olacaksınız sorusunu" yöneltir!

"BEN DE BAŞBAKAN OLACAĞIM"
Aynı soruyu Erdoğan’a yönelten Ülgen, Erdoğan’dan “ben de birgün Başbakan olurum” cevabını alınca bir hayli şaşırır! Bu kısa ve oldukça ilginç sohbetin ardından Erdoğan, bu kez de Ülgen ile fotoğraf çektirir ve bu kareler sayesinde sohbetin delillendirileceğini söyler.

Bu kısa sohbet ve yolculuğun ardından yıllar sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la FOXTV Spor Müdürü Bülent Ülgen Erzurum'da bir araya gelir.

İşte o ilginç sohbetin öyküsü;