BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Emre Uslu iddia etti Göktürk yalanladı

Bugün yazarı Gülay Göktürk, Sabah gazetesine verdiği röportajın yalan olduğu iddialarını bugünkü köşesinden yalanladı.

Abone ol

Gülen grubuna yakınlığıyla bilinen Bugün Gazetesi’nin yazarı Gülay Göktürk’ün Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda, “Paralel yapı ile uzlaşmak halka hakarettir.” sözleri medya kulislerine bomba gibi düştü.

EMRE USLU İDDİA ETTİ, GÖKTÜRK YALANLADI

Göktürk’ün bu sözleri üzerine Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Emre Uslu ise Sabah Gazetesi’nin Göktürk’ün bu sözlerini çarpıtmış olabileceğini iddia etti.

Uslu, “Gülay Göktürk bunları söyledi mi? Göktürk’ün ağzından yazılan cümleler Sabah’ın internet sitesine koyduğu söyleşinin video kaydında yok. Göktürk böyle kesin hükümler içeren cümleler kurdu mu, yoksa bunları Sabah mı ekledi açıklık getirmeli” yazdı.

GÖKTÜRK’TEN KÖŞESİNDE JET YANIT

Bugün köşe yazısına Kısa bir açıklama notu düşen Gülay Göktürk ise şunları yazdı:

“Sabah Gazetesi’nde yer alan söyleşim üzerine internet medyasında çeşitli yorumlar yapıldı. Belirtmek isterim ki, ben o söyleşide kendi sütunumda yazmadığım hiçbir şey söylemedim. Kendi sütunumda yazamadıklarımı bir başka gazetede söylemeyi de yazarlık ilkelerime uygun bulmam. Sabah’taki söyleşide yer alan “otonom yapı ile uzlaşma” konusundaki fikirlerim 1 Şubat 2014 tarihli “Barışın Çağrıları” başlıklı makalemde aynı netlikle yer almıştır. Merak edenler bulup okuyabilir.”