BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,27
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Emre Mor kafa karıştırdı: Bu adam kim?

Galatasaray, bonservisi İspanya Ligi ekibi Celta Vigo'da olan Emre Mor'u satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Emre Mor'un menajerliğini yapan WBD Menajerlik Şirketi CEO'su Erik Alonso, Emre Mor transferi için Galatasaray ile anlaşma sağlandığını açıkladı fakat bu gelişmeden kısa bir süre sonra Emre Mor'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Abone ol

Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu Emre Mor'un menajerliğini yapan WBD Menajerlik Şirketinin CEO'su Erik Alonso, Emre Mor'un Galatasaray'a transferinin tamamlandığını açıkladı. Alonso, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Anlaşma tamam. Emre Mor, Galatasaray'a" ifadelerini kullandı.

İşte Erik Alonso'nun o paylaşımı:

Emre Mor'dan kafaları karıştıran paylaşım

Erik Alonso'nun bu paylaşımı ve mesajı sonrası Emre Mor'dan da flaş bir paylaşım geldi. Instagram hesabından, WBD Menajerlik Şirketinin CEO'su Erik Alonso'nun Twitter mesajının ekran görüntüsünü paylaşan Mor, fotoğrafa, "Bu adam kim?" mesajı ekledi.

Alonso'dan Emre Mor'a yanıt

Menajer Erik Alonso, sosyal medyadan, "Bu adam kim?" sözleriyle transferi yalanlayan Emre Mor'a, "Emre, benim kim olduğunu anlayacaksın. Celta ile Galatasaray arasındaki başarılı görüşmeleri ben yürüttüm. Sana sadece Galatasaray ile anlaşmak kaldı" yanıtını verdi.

Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Celta Vigo'yu yakından takip eden Galisya bölgesi gazetelerinden El Desmarque, internet sitesinde verdiği haberde, A Madroa'da sezon öncesi hazırlık kampında olan Celta'da Emre Mor'un takım arkadaşlarıyla vedalaştığını duyurdu.

Emre Mor'un Celta Vigo'nun futbolcusu olmayı en azından bir sezonluk bırakacağı belirtilirken, Türk futbolcunun satın alma opsiyonuyla Galatasaray'a kiralık olarak gideceği kaydedildi. 

Emre'nin, Galatasaray'a transferinin resmileşmesini beklediği, en kısa zamanda İstanbul'a gideceği iddia edildi.