BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.418,48
HABER /  SPOR

Emre Kılınç'tan dikkat çeken milli takım açıklaması

Sivasspor’un başarılı futbolcusu Emre Kılınç, Milli Takım'da olmanın hayatının en mutlu anı olduğunu belirterek, “Futbol hayatımın beni en mutlu eden olayı şu an burada (Milli Takım'da) olmak olabilir. Çünkü hayallerin en üst seviyesi Milli Takım'dır, ülkemize hizmet edebilmektir” dedi. 

Abone ol

Sivasspor’da gösterdiği başarılı performans ile A Milli Takım’dan davet alan Emre Kılınç, TamSaha dergisine açıklamalarda bulundu.

Milli Takım'da oynamanın kendi hayallerinin en üst seviyesi olduğunu belirten Kılınç, kimseyi mahcup etmeyeceğini ve kendisini geliştireceğini söyledi. 

Emre Kılınç’ın açıklamaları şu şekilde: 

''Adını Milli Takım aday kadrosunda görmek, kimseyi şaşırtmadı. Zaten futbola başladığı günden beri vaatlerde bulunuyordu. Sadece yere doğru basmak için bile özel eğitim alan bir futbolcu, Sivasspor'un ardından artık uluslararası platformda kendisinden beklentileri yerine getirmeye başlıyordu.

Milli Takım kampında bir araya geldiğimiz 25 yaşındaki oyuncuyla Sivas, Sivasspor, Robinho, Kone gibi geniş bir yelpazede sohbet ettik. Hayatındaki en büyük mutluluğun ay-yıldızlı formayı giymek olduğunu söylerken de gördük ki, aldığı dersler gerçekten işe yaramış, ayakları yere sağlam basıyor.''

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe'ye Juventus'tan müthiş golcü
Foto Galeri Fenerbahçe'ye Juventus'tan müthiş golcü Galeriye Gözat