BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,36
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova Haftalık Burç yorumları Koç Burcu için hareketli bir ay olacak.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Koç burcunu sizler için yorumladı. Nisan ayında Koç burcunu neler bekliyor? 5 Nisan’daki Yeniay ile birlikte önünüzdeki 15 gün boyunca hayatınızla ilgili önemli kararlarınızı uygulamaya alabilirsiniz.

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Koç burcu günlük, haftalık ve aylık burç yorumları ile Cevapla.tv'de. Tüm burçların yorumlarını okumak için Cevapla.tv'yi ziyaret edebilirsiniz. 

 5 Nisan’daki Yeniay ile birlikte önünüzdeki 15 gün boyunca hayatınızla ilgili önemli kararlarınızı uygulamaya alabilirsiniz. Merkür düzeldi ve 15 Nisan’dan sonra gölge noktasından çıkacak. 5- 10 Nisan arasında önünüzdeki döne için yapacağınız hazırlıkları hayatınıza geçirebilirsiniz.

10 Nisan itibariyle neşe, zenginlik ve keyif temsilcisi Jüpiter geri gitmeye başlayacak. Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler ya da ticaret ve hukuki meseleler alanınızda bazı konu ve olayları yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

17 Nisan itibariyle kendinize ve görüntünüze önem vereceğiniz bir döngü içerisine gireceksiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz, kafanıza göre hareket edeceğiniz, sosyalliğinizin artacağı, aynı zamanda vurdumduymaz tavırlarınızla insanların ilgisini ve dikkatini çekeceğiniz bir dönem olacak.

19 Nisan’da Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklaşa atacağınız adımlar konusunda önemli kararlar aşamasında olacaksınız.Bu zamanda zor olsa bile kararsız kaldığımız durumlarda dengeyi sağlamak önem kazanıyor.

Evlilik, ortaklaşa atılacak adımlar ve ikili ilişkilerde önemli kararlar devrede olacak. 20 Nisan’dan sonra hayatınızı daha rahat idare etmeye başlayacaksınız. Ay sonu itibariyle girişimlerinize dikkat etmelisiniz. Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak : CevaplaTV