BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.464,44
HABER /  SPOR

Emre Fener taraftarını böldü

Taraftar Emre'yi bağrına bastı ama aynı taraf daha önce katil demişti. İşte bir değişimin portresi;

Abone ol Fenerbahçe taraftarı dün Aziz Yıldırım'ın büyük uğraşlar sonrası transfer ettiği Emre Belözoğlu'na büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Ezeli rakipleri G.Saray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, 'Emre bitti, sıra Arda'da' pankartı açtıkları görüldü. Milli oyuncu adeta sarı lacivertli taraftarın yeni sevgilisi oldu, taraftar onu bağrına bastı.

Ancak geçmiş silinemeyecek derin izlerle dolu. Galatasaray altyapısından çıkan ve sarı kırmızılı ekipte sayısız başarıya ulaşan buradan da olaylı bir şekilde Avrupa'ya giden genç oyuncu zamanında çok büyük bir travma yaşamıştı.

Kazada bir çocuk ölmüştü!
O zamanlar henüz hayatının ve futbolunun üst noktasında olan yıldız oyuncu, 2001 yılında karşıdan karşıya geçmekte olan Kadir Çetin adlı bir çocuğa çarpmış ve çocuğun ölümüne sebep olmuştu. Bu olayın üzüntüsünden kurtulamayan, kaza dahi olsa bir insanı öldürmekten dolayı büyük bir üzüntü yaşayan Emre, acılı aileyi kendisi ailesi olarak kabul etmiş ve her türlü yardımda bulunmuştu.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN ÇİRKİN PANKART
Ancak bu durumdan faydalanmak isteyen ve futbolu çirkinleştirmek isteyen üzeri Fenerbahçe formalı taraftarlar Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta "Katil Emre" diye pankart açmıştı. Ayrıca maç girişi ve çıkışında bu acı olayı bangır bangır bağırarak protesto etmiş, genç oyuncunun bir katil olduğunu maç boyunca attıkları tezahüratlarla dile getirmişlerdi.

VE ŞİMDİ
Ve kader yine oynunu oynadı ve yılların "katil Emre"si döndü dolaştı, Aziz Yıldırım'ın uğraşları sonucu Fenerbahçe forması giydi. Sanki bu pankartları hiç açmamış olan tribünler ise oyuncuyu adeta bağrına bastı bir evladı kabul etti. Hatta durum o kadar ilerledi ki 'Emre bitti, sıra Arda'da' pankartıyla Galatasaray'ı kızdırmayı dahi ihmal etmediler.

İşte 2001'den 2008'e değişen pankartlar ve anlayış. Futbolun terazisi yalnızca giydiğin forma için tartılıyor.

Sporpostası