BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.420,27
HABER /  GÜNCEL

Emre Belözoğlu bu genci görüyor mu?

Doğuştan görme engelli gencin en büyük hayali tedavi olup Emre'yle tanışmak..

Abone ol

Uşak’ta doğuştan görme engelli olan 19 yaşındaki Ramazan Çiçek, tedavi olup Şükrü Saraçoğlu’nda Fenerbahçe maçı izlemek istiyor. Maddi durumu olmadığı için kendisine uzanacak bir yardım eli bekleyen koyu Fenerbahçe taraftarı Uşaklı Ramazan, Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belezoğlu ile de tanışmayı hayal ediyor.

TAM BİR FENER FANATİĞİ
Görebilmesi için kornea nakli yapılması gerektiğini bunun için de yaklaşık 10 bin TL’ye ihtiyacı olduğunu belirten Ramazan Çiçek, “ Tek hayalim tedavi olup Emre Belezoğlu ile tanışmak ve Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda maç izlemek”dedi. Koyu Fenerbahçeli olan 19 yaşındaki Ramazan’ın tek hayali gönül verdiği sarı lacivertli takımın maçlarını net bir şekilde izlemek. Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belezoğlu hayranı olduğunu da söyleyen Ramazan, ünlü futbolcuyla da tanışmak istiyor. Annesi Yaşar Çiçek (42)’in desteği ile hayata tutunmaya çalışan Ramazan, “Ben de herkes gibi görmek istiyorum. Fenerbahçe’nin maçlarını radyodan dinliyorum. Eğer bana sahip çıkılır ve görmem sağlanırsa takımımı ve özellikle Emre’yi izleme imkanı bulacağım” dedi.

DOĞRU DÜRÜST EĞİTİM YOK
Yüzde 80 görme yeteneği olmayan Uşaklı Ramazan Çiçek, Muzaffer Mert İlköğretim Okulu’nda gördüğü kaynaştırma derslerinin dışında eğitim almadığını kaydetti. Altı Nokta Körler Derneği’ne üye olan Ramazan şunları söyledi; “Maddi durumumuz iyi olmadığı için tedavi olamıyorum. Birileri bana yardım eli uzatırsa, sağlığıma kavuşabilirim. Fenerbahçe’nin maçlarını radyodan dinliyorum. Fenerbahçe yendiği zaman kendimi çok iyi hissediyorum. Gazetelerden takımımla ilgili son durumları öğreniyorum. Annem haberleri bana okuyor. Benim en beğendiğim futbolcu Emre. Onu özellikle takip ediyorum. Efendiliği ve futbolu ile kendisine hayranlık duyuyorum. Kornea nakli veya özel lens almam halinde, Emre’yi net bir şekilde izleme imkanı bulacağım” şeklinde konuştu.

ANNE DEVLETE SESLENDİ
Anne Yaşar Çiçek ise oğlunun sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyleyerek, “Eşim çay satarak geçinmeye çalışıyor. Bizim şu anda kornea nakli yapacak paramız yok. Kazandığımız karnımızı ancak doyuruyor. Oğlumun görmesi için büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Oğlum Fenerbahçe’yi ve Emre’yi çok seviyor. Fenerbahçe ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. Radyoda takımla ilgili tüm haberleri dinliyor. Gazeteleri bana okutturuyor”dedi