BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Bir seks kaseti de İsrailden geldi

İsrail'deki Ynet, Kudüs'te tanınmış bir din adamının, Filistinli bir gençle seks kaseti olduğunu yazdı.

Abone ol

Din adamının, kendisinden görüntüleri karşılığı 100 bin dolar isteyenleri polise şikayet etmesi üzerine, polisin olayla ilintili 3 kişiyi gözaltına aldığı kaydedildi.

Ynet sitesi, "İsrail'deki toplumlardan biri, üst düzey din adamının karıştığı yeni skandalla çalkalanıyor" derken, o toplumu belirtmekten ısrarla kaçındı, habere konu olan din adamıyla ilgili herhangi bir ipucu da verilmedi.

Habere göre, söz konusu din adamı, Doğu Kudüs'teki evine tamirat için gelen 21 yaşındaki Filistinli bir gençle çok yakın ilişkiye girdi. Filistinli kaynaklar, genç Filistinlinin arkadaşının da iki ay kadar önce para karşılığında bu yasak ilişkiye dahil olduğunu kaydettiler.

Ancak bir süre sonra, din adamı para ödemeyi kesince, iki genç din adamına ilişkilerini kasete aldıklarını bildirip, geri verme karşılığında kendisinden 100 bin dolar istediler. Şantaj yapılan din adamı ise parayı vermek yerine polise başvurdu. Polis, söz konusu iki genci kurduğu tuzakla yakalarken, şantaj olayına karışan bir üçüncü kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.