BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  MAGAZİN

Emre Altuğ'dan bomba pişmanlık sözleri!

Çağla Şikel'den boşanan Emre Altuğ, "Evlilik starlığı bitiriyor. Beni bitirdi" dedi.

Abone ol

Çağla Şikel ile evliliğini sonlandırma kararı alan Emre Altuğ, sahnelerden uzak kalmasını da evliliğe bağladı: "Evlilik starlığı bitiriyor. Beni bitirdi. Tarkan çocuk dünyaya getirmedi, hâlâ star olarak anılıyor."

BİTİRDİ, BİTİRDİ

Çağla Şikel ile sürpriz şekilde boşanan Emre Altuğ, Habertürk'ten Esin Övet'e dikkat çekici açıklamalar yaptı. Altuğ, baba olmanın, evlenmenin popstarlık kariyerini bitirip bitirmediği sorusuna, "Bitirdi, bitirdi beni, bitirdi" yanıtını verdi. Altuğ, evlilik adamı olmadığını da belirtti.

Evlendikten sonra sahnelerden kendini çok uzaklaştırdığını, çok fazla 'domestik' hale geldiğini anlatan Altuğ, şu açıklamaları yaptı:

-"Çok evcimen hale geldim. Ben çocuklarımın üstünde yaşayan bir insan haline geldim. Bu her insan için geçerli değil. Ben üretmemeyi seçmişim. İçindeyken bu kadar fark etmemişim.

-Tarkan çocuk dünyaya getirmedi, hâlâ star olarak anılıyor. Ajda Pekkan “Süperstar olmak için aileden vazgeçtim”.

-Bu bir seçimdir, saygı duymak gerek. Bu hayat bizim hayatımız. Ben bunu seçmişim, hiç bilinçli seçmedim. Ama çocuklarım olduktan sonra o kadar o havaya girmişim ki biraz kendimi geri çekmişim. Kolay yapabileceğim şeyleri seçmişim. Üretime dayalı değil de, daha çok icraya dayalı şeyleri seçmişim. Ben eskisi kadar beste yapmadım, eskisi kadar kendimi öne atmadım."

YENİDEN EVLENİR Mİ?

Altuğ, "Yeniden evlenir misin?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Bilmiyorum, nereden bileyim? Ama evlenmem gibi geliyor. İhtiyacım da yok şu anda. Evlilik bence en temel anlamda çocuk sahibi olmak için geçerli. Bence tamam, biz o defteri kapattık. Bir daha evlenmeye gerek yok. Ama hayat ne getirir bilinmez. En saçma şey büyük büyük laflar etmek bu anlamda. Duygu insanıyım. Ama evlilik adamı değilim. Evlenme teklif ederken ben de şaşırmıştım."