BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Emrah'a dost tavsiyesi

'Büyük Yalan' dizisiyle iyi bir rayting yakalayan Emrah'a dost tavsiyeleri. Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu, medyadaki dizilerle ilgili en son kulisleri aktarıyor.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında TV'deki dizilere ait en son kulislere yer verdi. İşe "Emrah’ın kostümleri" yle başlayan Semercioğlu'ndan Hülya Avşar'dan Cihan Ünal'a, Cüneyt Özdemir'den Soner Yalçın'a uzanan çeşitli programlarla ilgili gelişmeleri yazdı:

- Emrah’ın Büyük Yalan dizisi ikinci bölümüyle cuma akşamı sekizinci sıraya yerleşti. Hayat Bilgisi gibi çok izlenen dizinin karşısında başarılı bir sonuç.

İlk iki hafta aldığı sonuçlar dizinin tutacağını gösteriyor. Emrah’ın, kemikleşmiş bir izleyicisi olduğu çok açık.

Ancak dizinin kostümlerini hazırlayan arkadaşları uyarmak gerek. Emrah’ın giyim tarzını ve takım elbiselerini lütfen bir daha gözden geçirsinler.

Çok sakil duruyor. Dizinin bu akşam tekrarını izleyin, haksızsam söyleyin... (atv, 23.20)

Avşar kendini tanıyamayacak

Yarınki yayın akışında gözükmüyor ama bir değişiklik olmazsa Star’da Hülya Avşar ve Cihan Ünal’ın oynadığı Kadın İsterse adlı dizi başlayacak.

Hülya Avşar dizide aldatılan bir kadını oynuyor. Çapkın kocası Cihan Ünal, Hülya Avşar’ı aldatıp 20’lik sekreteriyle evlenince Hülya Avşar da intikam için yurt dışına gidiyor.

Kelebek’in birinci sayfasında da haberini okuyacağınız üzere dizinin en ilginç yanı, Hülya Avşar için özel olarak hazırlanan maskeler.

Bu maskeler sayesinde Avşar’ı 20 yaş daha yaşlı izleyeceğiz. Senaryoyu yazan Birol Güven’e ‘Aman Sahra gibi olmasın, orada da yüzü değişecek denilen Arzum Onan’ın bir tek saç rengi değişti’ dedim.

‘Hülya Avşar bile kendini tanıyamayacak’ dedi. Almanya’da yaptırılan bu özel maskeler çok uzun sürede hazırlanıyormuş ve sadece bir kere kullanılabiliyormuş.

‘Çok şaşıracaksınız’ dedi Birol Güven.

‘Peki daha önceki dizileri tutmayan Hülya Avşar bunda başarılı olacak mı’ diye sordum. ‘Doğru isim doğru projeyle birleşince olur’ dedi.

Bu dizide Avşar’ın partnerinin Tamer Karadağlı olacağı söyleniyordu. Ancak Cihan Ünal’la çekimlere başlandı.

Değişiklik olmazsa yarın akşam ilk bölümü Star’da yayınlanacak.

Avşar’ı, üstelik zaman zaman 20 yaş ihtiyarlamış haliyle bir sit-com’da izlemek ilginç olacak.

Komedi artsın

Alaturka dizi diye başlayan ve gülerek izlediğimiz Ekmek Teknesi, özellikle Show TV’ye geçtikten sonra giderek melodrama dönüştü.

Gözyaşı ve hüzün gırla gidiyor dizide.

Oysa tam aksine eskiden olduğu gibi ağırlık komedide olmalı, melodram da sosu olmalı bu dizinin.

Show TV’ye geçtikten sonra kadrosunu güçlendirmesine rağmen istikrarsız gidişatı da buna bağlıyorum.

Umarım bu akşamdan itibaren komedi yeniden başlar!

(Show TV, 20.00)

5N 1K = 1000

Başlık formül gibi oldu. Formülü açayım; Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın’ın hazırladığı 5N 1K ekranda 1.000’inci programı kutluyor.

Yarın akşam yayınlanan 1.000’inci program sonrasında da ekip Beyoğlu Safran’da bir parti yapacak ve haklı başarılarını kutlayacak.

Ekranda 1.000 program yapmak hiç kolay bir iş değil. Benim 5N 1K’da en çok sevdiğim, program ekibinin habere bakış açısıdır. Ele aldıkları bir konuya her zaman meslektaşlarından farklı açıdan bakmayı bildiler.

Başta Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın olmak üzere tüm ekibe, bu bakış açılarını yansıtabilecekleri nice programlar diliyorum.

(CNN Türk, 20.00)

TV bombaları

Yakışır

Ben gerçek Cüneyt Arkın olarak, o sanal Cüneyt Arkın’ı bir güzel döverim.

Cüneyt Arkın (Gündemdışı XL’ta, filmlerde oyuncuların yeniden yaratılmasını yorumluyor)


TV bombaları

Size anne diyebilir miyim

Esra Balamir: Annemi özledim, köpeğimi özledim.

Ahu Tuğba. Ben annen değil miyim?..

Ünlüler Çiftliği’nden bir teselli sahnesi

Yazı: Cengiz Semercioğlu
Kaynak: www.hürriyetim.com.tr