BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36
HABER /  GÜNCEL

"Emrah Serbes kan parası ödedi" iddiasına yalanlama

Emrah Serbes'in, 2 kişiyi öldürdüğünü itiraf edip tutuklanmasının ardından ortaya atılan "Aile ile anlaşıp, kan parası ödedi" iddiası ailenin avukatı tarafından yalanlandı.

Abone ol

Behzat Ç.'nin senaristi ünlü yazar Emrah Serbes'in, 2 kişiyi öldürdüğünü itiraf edip tutuklanmasının ardından ortaya atılan "Aile ile anlaşıp, kan parası ödedi" iddiası ailenin avukatı tarafından yalanlandı.

Emrah Serbes'in kaçtığı 6 gün boyunca ölenlerin ailesi ile görüşüp anlaşarak kendisinden şikayetçi olmamaları için aileye kan parası ödediği iddiaları gündeme gelmişti. 

HİÇBİR ŞEKİLDE GÖRÜŞME OLMADI

Ailenin avukatı Mustafa Tırtır, İnternethaber.Com'a yaptığı açıklamada, Emrah Serbes'in yakalanacağını anlayınca savcılığa giderek teslim olmak zorunda kaldığını belirterek,"Bunun dışında gerçek şüpheli Emrah Serbes ile ailenin avukatı ya da yakınları arasında herhangi bir görüşme, hiçbir şekilde gerçekleştirmemiştir" dedi.

AİLEYİ ARAYIP BAŞSAĞLIĞI BİLE DİLEMEDİ!

Avukat Tırtır şöyle devam etti: "Bırakın bir görüşmeyi ne merhumlar için bir başsağlığı ne de yoğun bakımda yatan hastamız içinde bir geçmiş olsun dileklerini bile iletmemişlerdir."

Emrah Serbes'in çarptığı araçta Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik hayatını kaybetmişti.

NE OLMUŞTU?

Emrah Serbes'in kullandığı aracın arkadan çarpması sonucu öndeki araçta bulunan sürücü Ayhan Özçelik ve 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik hayatını kaybederken, anne Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı.

Kazadan sonra suçu Emrah Serbes'in yanındaki elemanı Kenan doğru suçu üstlenerek cezaevine girerken, Emrah Serbes 6 gün sonra savcılığa teslim olup "Baba ile kızını ben öldürdüm" demişti.