BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,63
ALTIN 2.390,94
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 450.bölüm fragmanı Bedran yakalanabilecek mi?

Kanal D'nin efsane dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar bu hafta 450.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar 450.yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Arka Sokaklar yeni bölüm tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Arka Sokaklar bu hafta 450.bölüm ile geliyor. Bedran ve Mesut komiser yeniden karşı karşıya geliyor. Peki Rıza Baba ekibi Bedran'ı yakalayabilecek mi? Arka Sokaklar 450.bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Mesut, Rıza Baba’dan kafa izni almış ve Şile’de Hikmet Kaptan’ın yanında kalmaya başlamıştır. Selin ara ara onu ziyaret eder ve aralarında yakınlaşma olur. Selin işi bırakmayı düşündüğü için Mesut’a kızgındır. Urfa’dan arkadaşı olan Veysel’de Mesut’u ziyarete gelir. Mesut, Bedran’ın ölmediğini Veysel’den öğrenir. Mesut yarım kalan işini tamamlamak için görevine geri döner. Eğer Bedran hayattaysa, kardeşi Mirza’nın düğününe gelecektir. Düğün günü Bedran’ı kıskıvrak yakalamak için hazırlıklar yapılır. 

Çoban ailesi, Suat’ın mezarını ziyaret etmeye karar verir. Haydarberk’in psikolojisi bozulmasın diye, onu komşuya emanet ederler. Haydarberk, gizlice evden kaçar ve mezarlığa giden otobüslere biner. Komşu kadın çocuğun gittiğini fark edince Nazike’ye haber verir. Bütün ev halkı Haydarberk’i aramaya başlar.