BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Emrah F.Bahçe’ye mi ?

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, özelikle ismi Fenerbahçe ile anılan genç oyuncuları Emrah Başsan’ın transferi noktasında kendile...

Abone ol

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, özelikle ismi Fenerbahçe ile anılan genç oyuncuları Emrah Başsan’ın transferi noktasında kendilerine resmi bir başvurunun olmadığını söyledi. Gencer, kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncuyu satabileceklerini kaydetti.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ismi birçok kulüple anılan genç milli oyuncuları Emrah Başsan’ın transferi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Emrah Başsan, Murat Duruer, Serkan Balcı ve yabacı oyuncularıyla ilgili teklifler aldıklarını ifade eden Başkan Gencer, "Kulüplerden net bir teklif almış olmasak da menajerler vasıtasıyla pazarlık yapılan futbolcular var. Ama resmi bir başvuru yok. Emrah Başsan hakkında oluşmuş resmi bir teklif yok. Sadece menajerler arasında teklifler gelip gidiyor. ’Biz resmen talibiz’ diyerek bize başvuran yok" dedi.

"RESMİ BİR TEKLİF YOK"
Emrah Başsan’ın son dönemde Fenerbahçe ile isminin geçtiğini ifade eden Gencer, "Emrah’ın bir zamanlar Galatasaray ile de ismi geçiyordu. Fatih Terim döneminde futbolcumuz isteniyordu. Roberto Mancini döneminde ise gündemden çıktı. Fenerbahçe Kulübü’nden de bize resmi bir teklif gelmedi. Şu anda Emrah, sözleşmesi olan oyuncumuzdur. Bizde oynamak isterse bu yılda kendisi ile devam etmek isteriz. Ama kendisi transfer olmak istiyorsa kulübünde menfaatleri doğrultusunda satmayacağımız hiçbir oyuncu yoktur" dedi.
22 yaşındaki Emrah Başsan A Milli Takım, Ümit Milli Takım kadrosunda da yer alıyor. Bonservis bedeli 2.5 milyon Euro olarak tahmin edilen Emrah’ın transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.
(İHA)