BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Emine Erdoğan'dan anlamlı mesaj

Anneler Günü yaklaşırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan anlamlı bir mesaj geldi.

Abone ol

''Anneler ağladıkça bir ülke huzurlu olamaz'' diyen Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu anneler gününün farklı olması için etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun herkesi birlik olmaya çağırdı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile katıldığı "Türkiye'de Anne Olmak, Annelerimiz" konulu panelde konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

''Hangi görüşe, hangi inanca, hangi etnik kökene mensup olursak olalım; vicdan adına, merhamet adına, insanlık adına annelerin gözyaşlarını dindirmek için sesimizi yükseltmemiz lazım.

'BAZI ANNELERİN DEĞİL, HEPİMİZİN MESELESİ'

Ülkemizde yıllardır gözyaşı döken anneler var. Bir ülkede anneler ağlıyorsa, evlat hasreti çekiyorsa, anneler evlat acısıyla inliyorsa inanın o ülkede refah, huzur, kardeşlik asla egemen olmaz. Mesele sadece bazı annelerin değil, hepimizin meselesi. Mesele, hepimize bir anne olan vatanımızın meselesidir, kardeşlerimizin meselesidir.

'BU ANNELER GÜNÜ FARKLI OLSUN'

Ben 2013 yılı Anneler Günü 'nün Türkiye'nin tüm anneleri için en farklı Anneler Günü olacağına inanıyorum. 2013 yılı Anneler Günü'nün annelerin tebessüm edeceği, annelerin umutla dolacağı bir Anneler Günü olacağına yürekten inanıyorum. Herkesi de bu Anneler Günü'nün farklı olması için, bu Anneler Günü'nün tüm anneleri sevindirmesi için elini, bedenini yüreğini ortaya koymaya çağrıyorum.''