BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  POLİTİKA

Emine Erdoğan ile Hayrünnisa Gül o an dayanamadı

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çankaya'daki devir teslimde Abdullah Gül'e jest yapıp Devlet Şeref Madalyası taktı o anlar güldürdü.

Abone ol

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı görevini devrettiği Çankaya Köşkü'ndeki ağır protokollü tören gülemseten bir ana sahne oldu.

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir jest yaparak Abdullah Gül'e Devlet Şeref Madalyası taktı.

Devir teslim salonunda yaveri Gül'ün yakasına takması için madalyayı Erdoğan'a verdikten sonra gülümseten anlar başladı.

MADALYA İNAT ETTİ

Recep Tayyip Erdoğan bir türlü madalyanın klipsini açamadı. Yaveri niyet etti Erdoğan ısrar etti... Madalyada inatçı çıkınca bir anda ağır protokol havasının hakim olduğu salondan kıkırdamalar yükseldi.

recep-tayyip-erdoğan-ve-abdullah-gül-devlet-şeref-madalyasi.jpg
FİRST LEYDİLER KIKIRDADI

O anlar kameralar Emine Erdoğan'a döndüğünde, onu Hayrünnisa Gül ile durumu izleyerek gülerken yakaladı. Abdullah Gül de açılmamakta inat eden madalyanın takılmasını beklerken kendini daha fazla tutamadı ve o da gülmeye başladı.

İŞTE MADALYA TÖRENİNDEKİ GÜLDÜREN ANLAR



DEVLET ŞEREF MADALYASI NEDİR?

Devlet Şeref Madalyası bakanlar kurulunun teklifi ve Cumhurbaşkanının onayı ile veriliyor. Erdoğan'da 12. Cumhurbaşkanı olarak ilk buna imza attı ve Abdullah Gül'ü Devlet Şeref Madalyası ile onurlandırdı. Devlet Şeref Madalyası Türkiye için yurt içi ve yurt dışında başarılı ve yararlı çalışmalar yapan yerli ve yabancı isimlere veriliyor.