BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.448,28
HABER /  GÜNCEL

Emekli uzman çavuş adliyede

Bursa'da, sigara paketi, sabun, gazete kağıdı ve koli bandıyla yaptığı sahte bomba düzeneği ile kuyumcuyu soymaya kalkan ve kuyumcu tarafından tabanca kabzesiyle yaralanan eski uzman çavuş, adliyeye sevk edildi.

Abone ol

Bu arada olayın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

Alınan ıÜübilgiye göre, uzman çavuşluktan ayrılan 32 yaşındaki Feramuz Ç., beline sardığı kablo, sigara kutusu, bant ve çakmaktan yaptığı butonla merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Aydın Sokak'taki Ahmet Yılmaz'a ait Erciyes Kuyumcusu'na geldi. Üzerinde bomba düzeneği olduğunu belirterek altınları vermesini isteyen Feramuz Ç., kuyumcu Ahmet Yılmaz'dan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Tezgahtaki altınları çıkarıp veriyor gibi yapan 37 yaşındaki Ahmet Yılmaz, silahıyla önce havaya iki el ateş etti, sonra da kabzayla başına vurarak soyguncuyu yaraladı. Zanlı, altınları alamadan olay yerinde yakalandı.

Kısa sürede gelen ekipler, zanlı Feramuz Ç.'yi 112 acil servis ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acemi soyguncu tedavi altına alındı. Tedavinin ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan eski uzman çavuş, adliyeye çıkarıldı.