BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97
HABER /  SEÇİM

Emekli maaşını Erdoğan'ın hesabına bağışladı

Ağrı'da yaşayan 70 yaşındaki Aras, maaşını cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba yatırdı.

Abone ol

Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşayan emekli Kıymet Aras, maaşını cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağışladı

Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan 70 yaşındaki Aras, maaşını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba yatırdı.

Aras, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir aylık emekli maaşının tamamını bağışladığını belirterek, "Emekli maaşım ve desteğim ülkenin huzuru, refahı ve istikrarının sürmesi için helal olsun" dedi.

ANNESİNİN AK SÜTÜ GİBİ HELALİ HOŞ OLSUN

Başbakan Erdoğan sayesinde annelerin gözyaşlarının dindiğini ifade eden Aras, şunları kaydetti:

"Başbakanlığı sürece birçok hizmete imza atan Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğu'da anaların gözyaşlarının dinmesiyle ülkede barış ve huzur ortamı sağlandı. Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını çok istiyorum. Başbakan sayesinde aldığım emekli maaşımı kendisine hibe ettim. Annesinin ak sütü gibi helali hoş olsun."

Aras'ın oğlu Yusuf Aras ise Erdoğan'ı çok sevdiğini ifade ederek, "Erdoğan'ın ülkede barış, huzur ve istikrarı sağlamasından dolayı ona olan sevgimiz daha çok arttı. Annemin emekli maaşını hibe ettiğini görmemiz bizleri mutlu etmiştir. İnşallah Erdoğan ilk turda seçimi kazanır ve hakkettiği yere gelir" diye konuştu.