BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,63
ALTIN 2.383,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elmadağ'da Off-Road yarışması

Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü’nün (ANDOFF) düzenlediği, 2009 Ankara Birinci Mahalli Off-Road yarışması yapıldı

Abone ol

Elmadağ Karakaya Mevkii’nde Elmadağ Belediyesinin katkılarıyla Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü’nün (ANDOFF) düzenlediği, 2009 Ankara Birinci Mahalli Off-Road yarışması yapıldı. Ankara, İstanbul, Sakarya ve Sinop’tan 16 aracın katıldığı zorlu yarışa ilgi büyüktü.

Yarışmanın startını veren Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Kaymakamı Ejder Sarıçiçek ile birlikte, pilotların zorlu mücadelelerini izlediler.

Yarış iki etap halinde dörder tur olarak yapıldı. Zevkli geçen ve izleyicilere heyecanlı anlar yaşatan yarışmada, küçük kazalarda meydana geldi. Yarış bitiminde kapalı parka gelirken ağaca çarpan Ümit Güvendik, yaralı olarak, yarışma alanında hazır bulunan ambülânsla Elmadağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Güvendik burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara’ya sevk edildi.

Yarışma sonunda Elmadağ Belediyesi Düğün Salonunda kupa tören düzenlendi. Dereceye girenlere kupaları Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Andoff Başkanı Muharrem Çelik tarafından verildi. Yarışmada Birinciliği, Necmi İnan, Ahmettin Kır, ikinciliği Beynam Engin, Tamer Kızılkan, üçüncülüğü ise iki araç paylaştı. Mustafa Demirci, Kamil Demirci ile Selçuk Bilgiç, Akın Bir üçüncü oldular.