BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elmadağ Emniyet Müdürlüğüne destek

Elmadağ Kaymakamlığı, Elmadağ Belediyesi, Akbank ve vatandaşların desteği ile iki adet polis otosu alındı.

Abone ol

Hasanoğlan ve Yeşildere’nin mahalle olarak Elmadağ’a bağlanmasından sonra sorumluluk sahası genişleyen Elmadağ Emniyet Müdürlüğüne biri resmi olmak üzere, Elmadağ Kaymakamlığı, Elmadağ Belediyesi, Akbank ve vatandaşların desteği ile iki adet polis otosu alındı.

İlçe Emniyet Müdürü Adem Aslanoğlu, 2 resmi bir sivil araca daha ihtiyaçları olduğunu belirtti. Aslanoğlu, Polis vatandaş elbirliği ile Kaymakamlık, Belediye ve vatandaşların katkılarıyla sivil bir araç, Akbank promosyon katkıları ile de resmi bir araç alındığını dile getirdi. Oto ve personel ihtiyaçlarınının olduğunu kaydeden Aslanoğlu, sorumluluk alanlarındaki nüfusun iki kat, coğrafi bölgenin ise on kat arttığını dile getirdi. Aslanoğlu bu iki aracın takviye edilmesiyle araç sayısını 5 çıktığını eski araçların ise iade edildiğini belirtti.

Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğünde daire amirlerine ve katkı sağlayan vatandaşlara bir yemek verilerek araçlar tanıtıldı. Tanıtıma Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Belediye Başkanı Gazi Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Demir, daire amirleri ve vatandaş katıldı. Araçlar için kurban kesildi. Kesilen kurbanın etinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağı bildirildi.