BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.440,43
HABER /  GÜNCEL

Elleri bağlandı yakılarak katledildi

Önce işkence edildi. Vücudu bıçaklarla delik deşikti. Sonra elleri ayakları bağlandı ve zavallı kadın ateşe verildi...

Abone ol

Rami'de yaşanan olayda 30 yaşındaki genç bir kadın işkence edildikten sonra elleri ve ayakları bağlanıp, yakılarak öldürüldü.

Eyüp'te 5 katlı binanın zemin katında saat 23.30 sıralarında çıkan yangını söndürmek üzere olay yerine gelen itfaiye ekipleri, soğutma çalışmaları sırasında içeride bir cesetle karşılaştı.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede bıçakla işkence edildikten sonra elleri ve ayakları bağlanan genç kadının yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Zülfiye Tokgöz isimli, bir çocuk annesi genç kadının bedeninde çok sayıda bıçak yarası ve kesiği bulunduğunu tespit edildi.

[PAGE]

ESKİ KOCASI ÇOCUĞUNU DA ALIP KAÇMIŞ

Olay yeri inceleme ekipleri, Zülfiye Tokgöz'ün yakılmadan önce vücudunun birçok yerinde bıçak yarası ve kesiği bulunduğunu tespit etti. Zülfiye Tokgöz'ün komşuları polise, yangın sırasında sokaktan içinde biri çocuk iki kişinin bulunduğu beyaz renkli Renault marka otomobilin kaçtığını söylediler. Polis, çevrede ailenin fazla tanımadığını cinayet şüphelisi olarak Tokgöz'ün boşandıktan sonra birlikte yaşadığı kişinin arandığını söyledi. Çevre sakinleri de otomobille kaçan kişinin Tokgöz'ün birlikte yaşadığı kişi ve yanındaki çocuğunda oğlu olabileceğini söylediler. Ceset savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.