BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,90
ALTIN 2.441,84
HABER /  SPOR

Bordo tur için yüzde verdi

Fransa'nın Bordeaux futbol takımının teknik direktörü Laurent Blanc, tur şanslarını değerlendirdi.

Abone ol

Fransa'nın Bordeaux futbol takımının teknik direktörü Laurent Blanc, UEFA kupasında karşılaşacakları Galatasaray ile şanslarının eşit olduğunu söyledi.

Blanc, Paris'te PSG ile oynadıkları ve 3-0 galip gelerek lig kupasında finale çıktıları maçın ardından konuştu.

Galatasaray ile 18 Şubat tarihinde UEFA Kupası'nda yapılacak ilk karşılaşma için iki takımın da şanslarının eşit olduğunu vurgulayan Blanc, ''Kura çekiminden sonra yaptığım ilk açıklamada da söylediğim gibi şanslarımız yüzde 50, yüzde 50'' diye konuştu.

Galatasaray takımı ile yapacakları karşılaşma için ''çok dikkatli hazırlandıklarını'' belirten Blanc, iki karşılaşmanın da çekişmeli ve heyecanlı geçeceğine inandığı söyledi.

İki takımın geçen sene de karşılaştıklarını ve birbirlerini iyi tanıdıklarını kaydeden Blanc, Galatasaray futbsssol takımının geçen yıla oranla önemli takviyeler yaptığını söyledi.

Gaçen ay Bordeaux yönetiminin sözleşmesini iki yıl uzattığı Blanc, hem UEFA, hem Fransa ligi hem de Fransa lig kupasında başarılı olup, yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Blanc'nın çalıştırdığı Bordeaux futbol takımı, Fransa ligi kupasında 25 Nisanda Paris'te ''Stade de France''da, ikinci lig takımlarından Vannes'a karşı final karşılaşmasına çıkacak.

Bordeaux, bu kupada 5 kez final oynamış ve iki kez bu kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.

Bu yıl başarılı bir sezon geçiren Bordeaux, Fransa birinci liginde, Lyon'un bir puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.