BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.421,17
HABER /  GÜNCEL

El freni kabus oldu

Onlar ruh ikizi gibiydiler. Kardeş değillerdi ama daha öte bağlıydılar birbirlerine. Onları bir sürücünün hatası ayırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Park halindeki kamyonet 15 yaşındaki Melek'in azraili oldu. Kamyonet iki kıza çarptı ama birisini altına aldı diğerini yolun kenarına attı. Çekilmeyen el freni 15 yaşındaki Melek Elibolu'nu hayattan koparıp aldı. Arkadaşı Rabia artık okula onsuz gidecek.

Sevgi dolu, hayata sımsıkı sarılan, neşe dolu içi kıpır kıpırdı. Sınıf arkadaşı Rabia ile çok iyi anlaşıyorlardı. Her sabah el ele güle oynaya Gaziosmanpaşa Küçükköy Kız Meslek Lisesi'nin yolunu tutuyorlardı.

 
 Melek el freni çekilmeyen kamyonetin kurbanı oldu (solda) Rabia ise artık okula yalnız gidecek
Yine öyle bir gündü. Haftanın son günü beraber çay bahçesinde kahvaltı yapıp okula gitmek için yolun karşısına geçmek istediler. Ama kamyonet buna izin vermedi. Elibolu ailesinin kara günü olacaktı.

Kader ağlarını örmüş Melek için geri sayım başlamıştı. İşte ta o anda bir markete ekmek bırakan park halindeki kamyonet, içinde sürücüsünün bulunmadığı bir anda hareket etmeye başladı.

REFÜJE ÇARPARAK DURABİLDİ

Yokuş olan caddeden aşağı kontrolsüz bir şekilde ilerleyen kamyonet, çevredeki bazı araçlara hasar verdi. Bu esnada bir aracı da yaklaşık 50 metre sürükleyen kamyonet, yolun karşısına geçmek isteyen Melek Elibolu ve Rabia Avcı'ya çarptı. Önce Raiba Avcı'ya çarpan kamyonet, Melek Elibolu'nu altına alarak Cengiz Topel Caddesi'ne doğru ilerlemeye başladı. Kamyonet, caddenin ortasındaki refüje çarparak durdu.

EL FRENİNİ ÇEKMEMİŞ

Olayı duyarak hastaneye gelen Melek Elibolu'nun annesi Sevinç ve babası Bünyamettin Elibolu ile bazı yakınları fenalık geçirdi. El frenini çekilmeden park edildiği öne sürülen kamyonetin şoförü Evren Güneş (27) ise olayın ardından gözaltına alınarak Küçükköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

BUGÜN BERABER FOTOĞRAF ÇEKTİRECEKTİK

Yaşadıklarını göz yaşları içinde anlatan Rabia Avcı, 'Her sabah beraber okula gidiyorduk. Çay bahçesinde beraber kahvaltı yaptık. Sonra okula gitmek için çıktık. O sırada yukarıdan gelen kamyon önce bana çarptı. Ardından Melek'i altına aldı. Beni hastaneye kaldırdılar. Gerisini hatırlamıyorum. Bugün beraber fotoğraf çektirecektik' dedi.