BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,83
ALTIN 2.418,79
HABER /  MEDYA

El Cezire'ye yayını kestiren görüntü

Katar merkezli El Cezire Televizyonunun darbecilerin yaptığı katliama dair verdiği haberlerde kafaları karıştırdı.

Abone ol

Mısır'da darbecilerin yaptığı katliamlarda yüzlerce insan öldü binlercesi yaralandı. Ancak bir Youtube'a yüklenen bir görüntü var ki, Katar merkezli El Cezire Televizyonunun darbecilerin yaptığı katliama dair verdiği haberlerde şüphe uyandırdı.

Görüntüler, El Cezire televizyonunun  sahra hastanesi olarak kullanılan çadırda onlarca ölü ve yaralının görüntüsünü canlı olarak izleyicilerine aktardığı sırada kaydedilmiş.

KANLI TİŞÖRT İLE YATAN YARALI GENÇ

Kanlı tişörtü ile yerde yatan bir gence, çadırdaki bir doktor müdahale ediyor. Görüntülerde yaralı ve yarı baygın olan genç, kanlı tişörtünü kaldırılıp, vücudunda herhangi bir yara olmadığı anlaşılınca çok çarpıcı bir tepki veriyor.

O ana kadar ölü gibi yatan “yaralı” genç birden doktora bir tekme atıyor. El Cezire ise yaralının yarasının görünmediği ve doktora tekme attığı görüntüler ekrana yansıyınca canlı yayını kesiyor.

BÖYLE GÖRÜNTÜLERE NE GEREK VAR

Görüntüleri izleyenler ise, "Mısır'da askeri darbenin yüzlerce insanın ölümünden, binlercesinin yaralanmasından sorumlu olduğu ortadayken böyle sahte görüntüler yaratmaya ne gerek var" diye sormadan edemiyor.

İŞTE HERKESİN KAFASINDA SORU İŞARETLERİ DOĞURAN O GÖRÜNTÜ