BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Ekrem İmamoğlu'ndan seçim bombası! 'Hiç tereddütsüz' deyip 2023 seçimi için büyük konuştu

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2023 seçimleri için çok iddialı konuştu. Halk TV'de İsmail Küçükkaya'ya çıkan Ekrem İmamoğlu, "İktidar bu seçimde gidecek kesin" diye konuştu. Ekrem İmamoğlu 'kibirli misiniz' diye sorulunca da "Asla tevazum yüksektir' dedi.

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk TV'de İsmail Küçükkaya'ya konuk oldu. Kanal İstanbul'la ilgili bir soru üzerine Ekrem İmamoğlu, 'O bölgedeki bir araziyi sosyal konut olarak ihaleye açma peşindeler" dedi. 

'Kanal İstanbul'a yapamazlar mümkün değil' diyen Ekrem İmamoğlu sebebini de 'Gidecekler zaten" diyerek izah etti.

Bu seçimi iktidar kazanamaz

Ekrem İmamoğlu 2023 seçimleri için çok iddialı konuştu ve "İlk seçimde yollayacağız. Hiç tereddütsüz. Bu saatten sonra bu seçimi iktidar kazanamaz muhalefet kaybeder. Bizim de kaybetmeye hiç niyetimiz yok. İktidar bu seçimi ka-za-na-maz... " dedi. 

Ego ve kibiri olmayan aday

Ekrem İmamoğlu seçilecek cumhurbaşkanı adayının "ego ve kibire" sahip olmaması gerektiğini belirtince İsmail Küçükkaya, 'Başkanım siz kibirli misiniz' diye sordu. Bu soru üzerine Ekrem İmamoğlu, "İddialıyım asla kibirim olmaz. Tevazum yüksektir. Beni çalışanlarıma sorsunlar" dedi. 

İmamoğlu seçimler için şunları söyledi:
-Bunlardan kurtulmak için kazanmak zorundayız. Ben diyorum ki Allah'ıma şükürler olsun sağlıklıyım inançlıyım ve kararlıyım ki bu omuzlar her yükü taşır. Onun için altılı masadan çıkacak kararın en önde koşan en çalışkan neferi ben oluyorum. Memleketi ayağa kaldıracak iddia bu olmalı."

DİNİ EĞİTİM VEREN YERLER KAPATILAMAZ BEN İLK ...

6 yaşındaki kızın evlendirilmesi ile tartışılan kurslarla ilgili de Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:
-"Ben ilk dini eğitimimi Kuran kursunda aldım. Trabzon'da. İyi bir eğitim aldım örneğin. 5-6 yaşında başladık gitmeye. Bu işin kuralları var. Dini eğitim veren kurumların olması kadar doğal bir şey olamaz. Yasak diye bir şey olamaz. Bunun kuralları, kaideleri, sahaları ve burada başka bir şey, yapılanma... Devlet içinde yapılanmanın FETÖ'yü doğurduğunu bilmiyor muyuz. Acaba buna namzet başka kurumlar var mı?

Sitene Ekle