BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  POLİTİKA

Ekrem İmamoğlu'ndan çok kritik açıklamalar!

Resmi olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, "YSK'dan Mazbatamızı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Ekrem İmamoğlu, "Zaman kazanılıyor. İstanbul'un kaybedecek tek bir dakikası yoktur. Adalet ve mazbatamızı istiyoruz" açıklaması yaptı.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

-Türkiye'nin sçeim süreçleri özellikle bizlerin yıllardır sıkıntı yaşadığımız süreçleri bu süreçte de farklı bir evrilme ile sürecine devam ediyor. 

-24 Haziran sonrası olsun, yetkili sözcüler bakanlar olsun. Türkiye en geüvenilir seçim mevzuatına sahip diyenler, sonrasında ne oldu ki bir anda bu seçim Türkiye Cumhuriyeti'nin en karanlık seçimi diyor. 

-Bu hesaplaşma zeminini bizim üzerimizden yapmaya çalışıyor. İstanbul halkını da bu sürece tehlikeli bir biçimde dahil etmeye çalışıyor. Kendi iç hesaplaşmalarına 16 milyon insanı kabul etmesinler. 3-5 kişi elinden oyuncağı alınmış gibi Türkiye'nin itibarını zedelemesinler.

-Kurulan cümlelerini, WhatsaAPP mesajları ile algı yaratmaya çalışıyorlar. 16 milyon insanın vicdanına yapılan haksızdır. Ben burada İstanbullunun kararını savunuyorum. En başta AK Partili hemşehrilerimin vicdanına sesleniyorum. Bu sçeimin kaybedeni yok diyoruz. Bu seçimin 16 milyon kazananı var

-Zaman kazanılıyor olabilir. İBB içinde bu süreçte neler olabileceğinel dair duyum ve tespitlerimiz var. Dijital verilerin iptali içinde destek istemeleri var. 1-2 içinde İSPARK'ta ne olduğunu biliyoruz.