BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.435,47
HABER /  GÜNCEL

Ekrem Dumanlı'dan Fethullah Gülen tüyoları...

Fethullah Gülen ile yaptığı röportajın perde arkasını paylaşan Zaman'ın tepe ismi Ekrem Dumanlı, Gülen'in ruh halini ve yaşadığı mekanı anlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Fethullah Gülen ile kapsamlı bir röportaja imza atan Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı röportajın perde arkası ve Gülen'in yaşadığı mekanı anlattı.

KALBİ KIRIK VE HAYAL KIRIKLIĞI İÇİNDE!

Zaman TV'de konuşan Dumanlı, Gülen'in mütavazi ve münzevi bir yaşam tarzı içinde olduğunu vurglarken hükümete yakın medyadaki "malikanede yaşıyor" iddiasına karşı çıktı. "Hocaefendi bir kaç metrekarelik bir odada uyuyor, uyuduğu oda ile çalışma odasını bir kütüphane ayırıyor" diyen Dumanlı sosyal medyada geniş yer bulan ceket tartışmasına da açıklık getirdi. "Hocaefendi hayatım boyunca iki ceketim oldu demedi, hayatı boyunca aynı anda iki ceketi olmadığını vurguladı" diyen Dumanlı Fethullah Gülen'in ruh halini de anlattı. "Üzgün, kalbi kırık ve hayal kırıklığı içinde" diyerek Gülen'in ruh halini özetleyen Dumanlı "bütün hakaretler ve iftiralar eminiz ki mahşeri vicana çarpıp geri dönecektir" dedi.