BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.432,07
HABER /  MEDYA

Ekrem Dumanlı neden oraya gitmedi?

Mecidiyeköy'deki Koza İpek grubuna ait İpek Medya binası önünde toplanan gruba polis müdahale ederken gözler Ekrem Dumanlı'yı aradı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Koza İpek Holding'e ait gazete ve televizyon binalarının bulunduğu Mecidiyeköy'deki binaya müdahale edilirken, Ekrem Dumanlı neden orada yoktu? 

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talebiyle önceki gün Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanması kararı verilmişti

Dün öğlen saatlerinden itibaren Mecidiyeköy'deki İpek Medyası binası önünde çalışanlar kapı önünde nöbet tutmuş ve polisi içeri sokmamıştı. Atanan kayyum heyeti bu sabah saat 07.00 sıralarında polisin müdahalesiyle içeri girebildi.

HAKAN ŞÜKÜR GECEYİ ORADA GEÇİRDİ

İşte bu süre zarfında ve sonrasında İpek Grubu'na destek için bazı gazeteciler, CHP'li vekilller ile Hakan Şükür gece nöbet tutmuşlardı. Hakan Şükür twitter sayfasından saniye saniye bina önünde ve içinde yaşananları aktardı.

CHP'li Barış Yarkadaş ve Eren Erdem adeta kendilerinden geçercesine hükümete tepki gösterdiler. Gece nöbete katılanlar arasında Mehmet Altan Nazlı Ilıcak ta bulunuyordu. Zaman Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici de binaya gelerek canlı yayına katıldı.

DUMANLI 1 TWEET ATTI 3 TWEETİ PAYLAŞTI

Gözler cemaat medyasının amiral gemisi Zaman'ın önüeki genel yayın yönetmenini aradı. Ekrem Dumanlı, 24 saati aşkın süredir hareketliliğin yaşandığı Mecidiyeköy'deki İpek Medyası binasına gelmedi.

Dumanlı twitter sayfasından bugünkü gelişmerle ilgili sadece 4 paylaşımda bulundu. Cemaate yakın isimlerin ortalığı ayağa kaldıran tweetleri ve iddiaları sosyal medyada dolaşırken Dumanlı'nın sessizliği merak konusu oldu.