BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Ekran kavgası can sıkıyor

Star TV'nin yayınladığı Popstar Yarışması'nın 6'ıncı hafta elemeleri yine olaylı geçti.

Abone ol

Popstar Yarışması'nda jüri üyeliği yapan Bülent Ersoy ve Yıldız Tilbe'nin sert atışmaları seyirciye hiç inandırıcı gelmiyor.

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy ile Yıldız Tilbe'nin geçen hafta başlayan tartışmaları bu hafta da sürdü. Yarışmacıların performanslarını yorumlamak yerine, birbirleriyle tartışmayı tercih eden iki ünlünün sözleri ekran başındaki seyircileri hayli rahatsız etti.

GÜÇ SAVAŞI MI?

Gergin dakikaların yaşandığı programda Ersoy'un, "Daha genç olup boş bir teneke olacağıma bu yaşımda dolu bir mücevher kutusu olmayı tercih ederim" sözlerine alınan Tilbe, "Kültürüm bana yeter kimsenin kültürüne ihtiyacım yok" diyerek koltuğundan kalkıp Ersoy'dan uzak bir köşeye oturdu. İkilinin bu tartışması reyting amaçlı ve kurgulanmış bir tartışma" diye değerlendirilirken Armağan Çağlayan da Tilbe ve Ersoy'u protesto ederek bir daha aralarında oturmayacağını söyledi. İkili arasındaki gerilime tepki gösteren Çağlayan, "Eğer yarışma için kavga ediyorsak bu normal. Güç savaşımızı yapıyorsak bunun adı başka" diye konuştu.

Stüdyoda gergin dakikalar

Yıldız Tilbe, sakin davranışlarıyla olduğu kadar kendine özgü tavırlarıyla da Bülent Ersoy"u çileden çıkartmayı bildi. Ersoy"un karşısına geçerek göbek atan Yıldız Tilbe"yi Armağan Çağlayan alkışlayınca ünlü assolist Bülent Ersoy"un yüzündeki ifade değişti. Kafasını çevirip başka yerlere bakan Ersoy"un sinirlendiği görüldü. Tabii tüm bu yapılanlar reyting için düşünülmüştü.