BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.432,83
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sonuçları 12 Aralık sınav sorgu ekranı

Ehliyet sınav sonuçları bugün açıklanıyor kritik saat 17.00. 12 aralık ehliyet sonuçları meb.gov.tr adresinde sinav sonuc ekranından T.C numarası ile sorgulanacak.

Abone ol

Ehliyet sonuçları bugün açıklanıyor beklenen saat 17.00!  MEB sinav sonuc sorgu ekranı bugün öğleden sonra saat 17.00'da açılacak ve 12 aralık ehliyet sınav sonuçları sisteme düşecek. Adaylar ehliyet sonuclarini T.C numaraları ile sorgulayabilecek.

Ehliyet sınav sonucu 70 puanın üzerinde olan sürücü adayları direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar.

12 Aralık ehliyet sınavı soruları ve cevapları 15 aralık tarihinde meb tarafından yayınlanmıştı. 2015 yılının son ehliyet sınavı ile birlikte artık sistem de değişiyor.

12 aralık tarihindeki ehliyet sınavına giren adaylar için bugün sonuçları öğrenme günü. MEB ehliyet sınavı sonuçları sorgulama ekranını bugün kullanıma açacak.

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA

Ehliyet sınavı sonuçlarını sorgulama işlemi için öncelikle meb.gov.tr sitesine girmeniz gerekiyor. Ehliyet sınav sonucu sorgulama işleminiz için tıkladığınızda karşınıza yukardaki resimdeki gibi bir ekran gelecektir. Bu sorgulama ekranında bulunan kutucuklardan ilkine T.C. kimlik numaranızı yazmalısınız. İkinci kutucuğa ise sizlere verilen güvenlik kodunu girmelisiniz. Bütün bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde yazdıktan sonra ise “Tamam” butonuna basarak ehliyet sınav sonucunuzu sorgulamış ve öğrenmiş olursunuz.

Ehliyet sınavı sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı belirtilmedi. Sonuçları açıklandığı anda bu haberde bulacaksınız ve yukardaki link aracılığıyma meb.gov.tr sitesinden sonuçları sorgulama yapabileceksiniz.