BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.473,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eğriçimen Yaylası otel tadilatı bitti

Koyulhisar ilçesi Eğriçimen Yaylası'ndaki otel ve lokantanın 19 Haziran'dan itibaren faaliyete geçeceği bildirildi.

Abone ol

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Eğriçimen Yaylası'nda bulunan ve Orman İşletme Müdürlüğü'nden devralarak tadilatını yaptırdıkları otel ve lokantanın Cumartesi gününden itibaren halkın hizmetine açılacağını bildirdi.

Eğriçimen Yaylasında ki otel ve lokantanın tadilatına yaklaşık 2 ay önce başlanıldığını ve modern bir görünüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Eren, "Doğa harikası olan Eğriçimen Yaylamızda konaklama ve lokanta sıkıntısı vardı. Bizde uzun uğraşlar sonucunda Orman İşletme Müdürlüğü'nden devraldığımız otel ve lokantada gerekli tadilat çalışmalarını yaptık.

Modern bir görünüme kavuşturduğumuz otel ve lokantayı Cumartesi gününden itibaren hizmete sunacağız. Amacımız doğa harikası olan Eğriçimen Yaylamızı tanıtmak ve turizme kazandırmaktır.

Yolu Koyulhisar'dan geçen insanları Eğriçimen Yaylamızda misafir etmek ve buraların güzelliğini onlara sunmak istiyoruz. Konforlu olan otelimizin yanı sıra lokantamızda da lezzetli yemekleri insanlarımızın beğenisine sunacağız. İlçemizin ve Eğriçimen Yaylamızın tanıtımı noktasında da önemli olarak gördüğümüz otel ve lokantanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Eğriçimen Yaylası'nda ki otel ve lokantanın bahçe kısmında bulunan havuzlarda yetiştirilen canlı alabalıklarında pişirilerek lokanta bölümünde servis edileceği belirtildi.