BIST 10.196
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.469,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu belediyenin karne hediyesi bisiklet

Seferihisar Belediyesi okulların son gününde ilçede tüm ilköğretim okullarında başarılı ve ihtiyacı olan öğrencilere bisiklet hediye etti.

Abone ol

Seferihisar Belediyesi’nin öğrencilere hediye ve başarılı olma yolunda teşviki devam ediyor.

Yeni öğretim yılı öncesi tüm okullarda bakım çalışmasıyla başlayan destek, öğretim yılı içerisinde kırtasiye yardımı, ücretsiz SBS ve ÖSS Kursları, başarılı öğrencilere Anıtkabir gezisiyle devam etti.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Ercan ve Nilgün Durmazer okulun son günü olan 18 Haziran günü okulları ziyaret ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü’yle birlikte tespit ettikleri öğrencileri bisikletle ödüllendirdi.

Toplam 40 adet bisiklet dağıtılırken, öğrencilerin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Ürkmez İlköğretim Okulu, Doğanbey İlköğretim Okulu, Ulamış İlköğretim Okulu, Tepecik ilköğretim Okulu ve Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulları’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Tunç Soyer öğrencilere bisikletleri elleriyle hediye etti.

Okullarda öğrencilere seslenen Başkan Soyer; “Biz belediye olarak sizin başarılı olmanız, daha iyi bir geleceğe sahip olmanız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu yıl seçilen öğrencilere bisiklet hediye ediyoruz. Umarım başarı sayısı önümüzdeki yıl artar, bizde daha çok öğrenciye bisiklet hediye ederiz.

Hepinize iyi tatiller diliyorum. Yaz tatilinizde bol bol gezin, dinlenin, eğlenin. Ama kitap okumayı da sakın ihmal etmeyin” dedi. Diğer okullarda bisiklet almaya hak kazanan öğrencilere bisikletleri Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ercan ve Nilgün Durmazer tarafından verildi.