BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Ebru Gündeş'ten şoke eden karar

O Ses Türkiye elemelerine kendi yazdığı şarkısı ile katılan ve tüm jüri üyelerini etkileyen Tuğçe Gendigelen elendi.

Abone ol

Ebru Gündeş eşinin gözaltına alındığı günün akşamında O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğundaydı.

O Ses Türkiye elemelerine kendi yazdığı şarkısı ile katılan ve tüm jüri üyelerini etkileyen düellolarda iki rakibini geçerek bire birlere kalmaya hak kazanan Tuğçe Gendigelen Ebru Gündeş tarafından elendi. 

İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTİRDİ

O Ses Türkiye'de sahneye çıktığı ilk performansında olay olan Tuğçe Gendigelen, yarışmanın son  bölümünde elendi.

Yarışmaya Eskişehir'den katılan ve kendi bestelediği şarkı ile O Ses Türkiye elemelerine katılan Tuğçe Gendigelen etkileyici sesi ve sahneye olan hakimiyeti ile tüm jüri üyelerini etkilemişti. Tuğçe Gendigelen bu akşamki performansıyla salonu coşturmayı başardı. Ancak Bire Bir'de Euphorıa şarkısını seslendiren Tuğçe Gendigelen'i kendisi yaktı. Seslendirdiği şarkının sözlerini kendi isteği doğrultusunda değiştiren ve bu tavrı ile başta Hadise ve Murat Boz olmak üzere tüm jüri üyelerinin tepkisini çeken Tuğçe Gendigelen bu hareketinden dolayı Ebru Gündeş'in de eleştirisine hedef oldu.

Tuğçe Gendigelen güçlü sesine ve müziğe olan yeteneğine rağmen elendi. Karar verme anında Ebru Gündeş Elvan Özyurtlu ile yoluna devam etme kararı aldı.

ebru-gündeşin-eşi-reza-zarrab-gözaltina-alindi.jpgEBRU GÜNDEŞ'İN EŞİ REZA ZARRAB GÖZALTINA ALINDI

Büyük rüşvet operasyonunda polisler Ebru Gündeş'in boğazdaki yalısının kapısını sabah ezanında çaldı. Operasyonun merkezinde Gündeş'in eşi Reza Zarrab vardı. Gündeş'in eşi evden bir bavul dolusu evrakla birlikte alındı.

EBRU GÜNDEŞ'İN EŞİNİN BİR UÇAK DOLUSU ALTINI
Gündeş'in eşi neden gözaltına alındı? Yeni bilgiler şaşkına çevirdi. Bir bakana rüşvet verirken kameraya alınmış.