BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.441,06
HABER /  DÜNYA

Bursaspor Trabzon’a göz koydu

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, Trabzonsporlu Volkan Şen ile Giray Kaçar’ın transferleri k...

Abone ol

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, Trabzonsporlu Volkan Şen ile Giray Kaçar’ın transferleri konusunda temaslarının devam ettiğini söyledi.
Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Bursa Hakimiyet gazetesine açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Christoph Daum’un dün antrenmana çıkmaması ile ilgili konuşan Körüstan, “Hocamızla birlikte toplantı yaptık. Antrenmana çıkmama sebebi budur. Başka bir sıkıntı yok. Transferi değerlendirdik. Belirlediğimiz alternatifli listeyi konuştuk. Hocamız bize bazı isimler söyledi. Bizim de düşündüğümüz oyuncaları masaya yatırdık. Verimli bir toplantı geçtiği kanaatindeyim” dedi.

“BÜTÇEMİZ KISITLI”
Transfere ayrılacak bütçe ile ilgili de konuşan Körüstan, “Daum’la bu konuyu da ele aldık. Bütçemiz kısıtlı. Ona göre bir plan üzerinde çalışıyoruz. Ancak birkaç ay sonra hayata geçecek projelerimiz var. Oradan maddi kaynak sağlayacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle transfer bütçesiyle ilgili rakam vermemiz doğru olmaz” diye konuştu.

“VOLKAN ŞEN İLE GİRAY KAÇAR KONUSUNDA TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR”
Trabzonsporlu Volkan Şen ve Giray Kaçar konusunda temasların sürdüğünü belirten Körüstan kamuoyuna gerekli bilgilendirmeyi yapacaklarını söyledi. Ayrıca Batalla olayına da değinen Körüstan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Batalla, Erkan Körüstan ya da Christoph Daum’a saygısızlık etse sorun değil. Bizler sıkıntı yapmayız. Ama o Bursa’ya ve Bursaspor camiasına saygısızlık etmiştir. Nasıl bir sonuç çıkacağını şimdiden kestirmek çok güç. Bana zaman verseydi belki çözerdim ama vermedi.”
(İHA)