BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ebru Gündeşin yerine kim geldi?

Ünlü şarkı yarışması 'Popstar Alaturka' yeni sezonda da seyircisi ile buluşacak. Ancak bir farkla; jüri üyeliğinde Ebru Gündeş olmayacak. Yerine ikiz annesi bir ünlü gelecek.

Abone ol

Üç sezondur ekranlarda olan 'Popstar Alaturka' bu sene ufak bir değişiklikle ekrana gelecek. Daha önce Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri üyeliği yaptığı yarışmada artık Ebru Gündeş olmayacak. Ondan boşalan jüri koltuğunu Gülben Ergen dolduracak.

BAKICI ARIYOR!

Yarışmanın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Osmantan Erkır ile iki yıl aşk yaşayan Gündeş, koltuğunu bıraktı. Erkır'ın, "Ebru Hanım'a kapımız sonuna kadar açık" demesine rağmen Gündeş programa çıkmayı kabul etmeyince, teklif Gülben Ergen'e gitti. Ergen de jüriliği kabul etti. Şimdi herkes, Ergen ile ilk çocuğunu kaybettiği dönemde 'O da çocuk doğuramıyor mu ne?' diyen Bülent Ersoy arasındaki soğuk savaşın nasıl sonuçlanacağını merak ediyor. Bu arada Ergen hayranlarıyla buluşma heyecanı yaşarken, iki haftalık Ares ve Güney isimli ikizleri için de bakıcı arıyor.