BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88
HABER /  GÜNCEL

Ebru Gündeş Reza Zarrab'ın kızı Alara Zarrab kaç yaşında son hali

ABD'de tutuklu yargılanan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'ten olan kızı Alara Zarrab'ın mal varlığına el kondu. Peki Alara Zarrab kaç yaşında, Alara Zarrab'ın son hali.

Abone ol

İran asıllı iş adamı Reza Zarrab, ABD'de tutuklu olarak yargılanıyor. Günlerdi kamuoyunun yakından takip ettiği gelişmeler sonucunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Reza Zarrab ve 22 yakınının mal varlığına el konuldu. Listenin başında Zarrab ve Ebru Gündeş'in kızları Alara yer alıyor. İşte Zarrab ve Ebru Gündeş'in kızları Alara Zarrab...

Şarkı sözleri yazan,Sibel Can ve İbrahim Tatlıses'e şarkılar veren Reza Zarrab, kendisinden 10 yaş büyük Ebru Gündeş'le müziğe olan ilgisi sayesinde tanışma fırsatı buldu.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab’ın ağabeyinin 2005 yılındaki düğününde sahne almıştı. Zarrab, Ebru Gündeş’in uzun süredir hayranıydı. 2 şarkı besteleyerek ortak arkadaşları aracılığı ile bu şarkıyı Ebru Gündeş’e gönderdi.

Bu olaydan çok etkilenen Ebru Gündeş, Zarrab ile buluşmak istediğini söyledi. 2010’da dünyaevine girdiler. 15 Ekim 2011’de de Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in çocuğu Alara dünyaya geldi. Alara şu an 6 yaşında.

İŞTE ALARA ZARRAB'IN SON HALİ

Zarrab ile Gündeş, çocuklarını objektiflerden uzak tutup göz önünde bulundurmamayı tercih ettiler tatil rotalarını bile ona göre oluşturdular. Son dönemlerde savcılık Reza Zarrab ve yakınlarının varlıklarına el koyma kararı aldı. Bunlardan sonuncusu da Reza Zarrab'ın kızı Alara Zarrab oldu. Alara zarrab'ın şu an üzerine hangi mal varlıklarının olduğu bilinmiyor.

Ebru Gündeş'in mal varlığına el konulmadı. Bunun nedeni ise evlenmeden önce yaptıkları evlilik sözleşmesi. Ebru, Reza çiftinin çocukları Alara'nın mal varlığına el konulması ise Reza Zarrab'ın bazı mallarını kızının üzerine yapmasından kaynaklandığı belirtildi.