BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzce Off-Road heyecanı yaşadı

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi'nde hafta sonu, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Off-Road gösterileri büyük ilgi gördü.

Abone ol

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi'nde hafta sonu ilçe kaymakamlığı ve Düzce Otomobil Sporları Off-Road Kulübü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen gösteriler büyük ilgi gördü.

Kaynaşlı ilçesi Darıyeri Yörük Yaylası'nda Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Düzce Otomobil Sporları Off-Road Kulübü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Off-Road oyunlarına Düzceli ve çevre illerden gelen izleyiciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Yarışlarla ilgili bilgiler veren Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz "Bu yıl Off Road oyunlarının ikincisini düzenliyoruz. Kaynaşlı Darıyeri Yörükler Yaylası Off Road oyunları adı altında kaymakamlığımız bünyesinde düzenlediğimiz bir organizasyon. Çok farklı bir spor dalı Off Road estetiği, mücadelesi ön planda olan bir spor dalı, çok farlı illerden katılım var. Organizasyonu yapmamızda ki ilk amaç bölgemizi ve çevremizi tanıtmak. Bölgemizdeki insanlarımızın da bir hafta sonunda hayatın stresinden uzaklaşması amaçladık. Bunu da başardığımızı görüyorum. Her yaştan, meslekten insan şuan burada ancak eksiklerimizde yok değil. Tecrübe ettikçe eksiklerimiz görüyoruz ilerleyen senelerde umarım daha güzel bir hale getireceğiz oyunlarımızı" dedi.

Düzce Otomobil Sporları Off-Road Kulübü Başkanı Serkan Tut ise "Bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz Türkiye'nin her noktasından katılımcılar var. 2 etap üzerinden yarışlarımız yapılıyor. Etaplarımız hız ve gösteri amaçlı uzun parkurlar gayet güzel. Umarım ilerleyen yıllarda da oyunlarımıza burada devam edebiliriz" şeklinde konuştu. Yarışların sonunda dereceye girenlere kupa ve çeşitli hediyeler verildi.