BIST 10.266
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,29
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Düzce 8 Ocak yarın okullar tatil mi?

Düzce, Kocaeli'de hava durumu kötü meteorolojinin son tahminlerine göre kar yağışı gece boyunca devam edecek. Düzce'de yarın 8 ocak perşembe okullar tatil edildi.

Abone ol

DÜZCE'de kar yağışı gece de etkisini arttıracak meteoroloji son tahminleri açıkladı. Düzce'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 8 Ocak perşembe günü okullar tatil edildi.

Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü belirtilerek, olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla kentteki tüm okullarda, eğitim ve öğretime 8 Ocak Perşembe günü de ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KOCAELİN'DE EĞİTİME KAR ARASI

KOCAELİ 'nde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 7 Ocak çarşamba günü il genelinde eğitime bir gün daha ara verildiği bildirildi. 

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, dün geceden beri kentte etkili olan yoğun kar yağışının bugün de devam edeceği belirtilerek, hava sıcaklığının da en yüksek sıfır derece olacağı belirtildi.

Elverişsiz hava şartlarının mağduriyete yol açmaması amacıyla rehabilitasyon merkezleri dahil, il genelindeki anaokulları ile ilkokul ve orta öğretimde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği vurgulanan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KOCAELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

kocaeli-hava-durumu.jpg
Kocaelinde bugün kuvvetli olarak görülecek kar yağışı yarın da devam edecek. 5 günlük Kocaeli hava durumu raporuna göre yarın sıcaklık daha da düşecek.