BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91
HABER /  GÜNCEL

Duygulandıran olay! Haberi alan koştu..

Türkiye terör olayları ve eylemleriyle gergin günler yaşarken bu günlerde güzel şeyler de yaşanmıyor değil. Elazığ 'da yaralı askerleri duyan vatandaşlar hastaneye akın etti.

Abone ol

Tunceli’de polis lojmanlarına PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan 2 polis Elazığ’a getirilerek tedavi altına alındı.

Tunceli’de akşam saatlerinde polis lojmanlarına PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ve roket atarla saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 1 polis şehit olurken, 2’si polis 1’i sivil 3 kişi de yaralandı.

YARALI ASKERLERİ DURUMU AĞIR

Yaralı polislerden 2 ‘si askeri helikopterle Elazığ’a sevk edildi. Askeri hastaneye inen helikopterlerden ambulansa alınan yaralılar Fırat Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine getirildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralı polislerden 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ELAZIĞLILAR KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE AKIN ETTİ

20150909aw522085_01.jpg

ASKERLERİ TEKBİRLERLE KARŞILADILAR

Öte yandan yaralıların Elazığ’a getirileceğini duyan bazı vatandaşlar hastaneye geldi. İkinci yaralı geldiğinde acil servis önünde toplanan gençler tekbir getirdi. Hastaneye kan vermek için ise genç yaşlı birçok kişi geldi.

YARALILAR İÇİN DUA ETTİLER

Hastanede tedbir alan polislerin yeterli kan bulunduğu bilgisini vermesinin ardından kan vermek için bekleyenler güvenlik güçlerine yardımcı olmak için acil servis önünden ayrıldı. Bazı vatandaşlar ise yaralılar için dua etti.

i_6609.jpg

1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan ve ameliyata alınan 1 polis memuru yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu. Bu arada saat 22.00 sıralarında da kentin Atatürk Mahallesi'nde yoğun silah sesleri duyuldu. Polis kent merkezinde aldığı geniş güvenlik önlemlerini sürdürüyor.