BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MEDYA

Duygu Çetinkaya 'Milli kazıkçı o...' şok etti

Survivor All Star Duygu Çetinkaya ve Survivor Serenay Aktaş fanları birbirine girdi. Duygu Çetinkaya'nın 'Milli kazıkçı o..' lafı sosyal medyayı salladı.

Abone ol

Survivor All Star Duygu Çetinkaya yarışmasından erken elenmesini kendisine sindiremedi. Duygu Çetinkaya şu sıralarda TV8 ekranlarında Survivor All Star yorumculuğu yapıyor. Duygu Çetinkaya hala sıkı bir Survivor takipçisi. Duygu Çetinkaya'nın sosyal medya da Survivor Serenay Aktaş'ın fanlarıyla girdiği polemik olay oldu.

Duygu Çetinkaya geçtiğimiz hafta favorisini Hasan Yalnızoğlu olarak açıklamıştı. Fakat yakın arkadaşı Begüm Yücetan'ı desteklemeyi de ihmal etmiyor. Duygu Çetinkaya Turabi Çamkıran ve Seda Aktuğlu ile yarım kalan kavgalarını Türkiye'ye döndükten sonra twitterdan içini dökerek devam ettirdi. Survivor All Star Seda Aktuğlu'nun son konsey gecesinde elenmesinin üzerine yüreğine su serpilen Duygu Çetinkaya'nın başı Serenay Aktaş'ın fanlarıyla derde girdi.Duygu Çetinkaya Serenay Aktaş Fanlarıyla kapıştı. 

duygu-çetinkaya.jpgÇETİNKAYA'DAN ÇETİN MESAJLAR

Duygu Çetinkaya sosyal medya hesabından kendisine gelen hakaret dolu mesajlara yönelik açıklama yaptı.  Çetinkaya: 'Biraz terbiyenin kimseye zararı olmaz bu bir abla tavsiyesi olsun size. Siz küfürle ben ise başka güçlerle hallediyorum zaten bir çoğunuz kardeşim yağmurdan bile ufaksınız bunu hakettiniz. Bu Serenaycıların bazıları, fotoğraflı kayıtlarla bilişim suçlarına yarın havale edilecek' dedi.ekran-resmi-2015-03-27-13.23.23.pngSerenay Aktaş'ın fan kulübüyle baş edemeyen Duygu Çetinkaya resmi twitter hesabından kendisine atılan mesajları mahkemeye taşıyacağını açıkladı.

BANA MİLLİ KAZIKÇI O... DEDİNİZ

Duygu Çetinkaya hızını alamadı. Öfkeden deliye dönen Duygu Çetinkaya, 'Gelin barışın dedik, kız iyi yarışıyor, hakkı var dedikodulara kanmasın dedik siz bize yine milli kazıkçı o... dediniz. Milli kazıkçı  dediniz , bana o... dediniz şimdi siz bir kendinize bakın bir de bize, biz size ne kazıkçı ne o.. dedik. ' dedi.

ekran-resmi-2015-03-27-13.23.42.png

Duygu Çetinkaya'ya Serenay Aktaş fanlarının ettiği o çirkin sözlerin ardından Serenay Aktaş fanlarından karşı atak geldi. Serenay Aktaş fanları ' Biz sana durduk yere o lafları etmedik sen bizim sevdiğimiz insanı kötüledin.' şeklinde cevaplar geldi.

ekran-resmi-2015-03-27-13.51.41.png