BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  MEDYA

Duygu Barazi bakın kim çıktı asıl mesleği ne?

İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarından Duygu Barazi Angelina Jolie'nin dublorü çıktı. Peki Duygu Barazi kimdir? Instagram resimlerine bakın.

Abone ol

İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarından Duygu Barazi ilginç yaşam öyküsüyle şaşırttı. Duygu Barazi , ünlü oyuncu Angelina Jolie 'nin dublörü çıktı. Peki İşte Benim Stilim kızı Duygu Barazi kimdir asıl mesleği ne? Instagram hesabına tek bir kare bile boydan resmini koymayan Duygu Barazi 'nin asıl mesleği hosteslik. Vücuduyla pek barışık olmayan Duygu Barazi bu hafta sürekli jürinin önüne bol kıyafetler ve sokak modasıyla geldi. 

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ BELLİ OLDU - TIKLAYIN
İşte Benim Stilim yarışmasının ilk haftasına Duygu Barazi giydiği gerçek kürkle damga vurdu. Kemal Doğulu kürkün gerçek hayvan derisinden olduğunu söyleyince üzerinden çıkarttırdı. Öykü Serter de Duygu Barazi'yi yayında fena halde bozdu.

DUYGU BARAZİ KİMDİR?
duygu-barazi-2.jpg
Peki gerçek kürkle İşte Benim Stilim'e çıkan Duygu Barazi kimdir asıl mesleği nedir? Duygu Barazi 'yi önce Angelina Jolie'nin dublörü olarak tanıdık. Angeline Jolie 'ye benzerliği ile öne çıkan Duygu Barazi 'nin asıl mesleği hosteslik.

DUYGU BARAZİ INSTAGRAM FOTOĞRAFLARI (TIKLAYIN)

Kabin amirliği görevinden ayrılan Duygu Barazi şimdi İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları arasında. Duygu Barazi 33 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. Duygu Barazi 'nin en büyük fobisi ise kilo almak.

DUYGU BARAZİ ANGELINA JOLIE İLE NASIL TANIŞTI

Duygu Barazi'nin hayat öyküsünde en dikkat çeken olay Turist filminde Angeline Joline 'nin dublörü olması.
Los Angeles’da yemek yerken Angelina Jolie ile tanışan Duygu Barazi , ünlü oyuncudan dublörlük teklifi almış. ‘Turist’ filminde Angelina Jolie 'ni dublörü olan Barazi filmin galasına da davet edilmiş.

İŞTE BENİM STİLİM'DEKİ DUYGU BARAZİ KÜRK KRİZİ


İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENECEK?