BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,66
ALTIN 2.412,42
HABER /  MEDYA

Sima Şerafettinova'nın 16 bin liralık elbisesi

İşte Benim Stilim yarışmasının Azeri kızı Sima Şerafettinova giydiği elbisenin fiyatıyla olay oldu. Sima elbiseye 16 bin lira verdiğini söylemiş.

Abone ol

Azerbaycan 'dan İşte Benim Stilim yarışmasına katılan Sima Şerafettinova eleme gecesinde giydiği elbisenin fiyatıyla gündem oldu. Sima Şerafettinova yarışmacı arkadaşlarına 16 bin liralık elbise diktiriyorum diye hava atmış. Eleme gecesinde fiyatı indirse de jüri yerin dibine soktu.
İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ? - TIKLAYIN

Eleme gecesinde Sima Serafettinova 'gelin geceliği'ni andıran kıyafetiyle jüriden sert eleştiriler aldı. Esra Erol da Sima'yı eleştirdi ve 'yaşına göre giyin' uyarısında bulundu.

BU MU 16 BİN LİRALIK ELBİSE?
Nur Yerlitaş Sima Şerafettinova 'nın 16 bin liralık dediği elbiseyi yerin dibine soktu. "Türkiye'de tekstil çok gelişti' diyerek ince bir gönderme yapan Nur Yerlitaş, 'Bu giydiğin elbise artık gelin geceliği' dedi.
sima-şerafettinova-kim-elendi.jpgSima Şerafettinova elbisesine ne kadar para ödedi? Arkadaşına 16 bin lira verdiğini ancak terziyle 8 bin liraya anlaştığını söyledi. Sima Şerafettinova ise elbiseyi 6 bin liraya diktirdiğini söyledi. Sima Şerafettinova hava attığı kıyafetiyle jüriden gecenin en düşük puanını aldı.