BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53
HABER /  GÜNCEL

Duvar kağıdı seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Evinde farklı alternatifler denemek isteyenler son zamanlarda moda olan duvar kağıtlarıyla evinize katabileceğiniz farklılıkları ve dikkat edilmesi gerek noktaları elmaelma.com sizler için derledi.

Abone ol

Evinizdeki tarzı artık eskisi kadar benimseyemiyorsanız evinize küçük dokunuşlar yaparak bambaşka bir yere dönüştürebilirsiniz. Nasıl mı? Son zamanların gözdesi olan duvar kağıtlarıyla tarzınızı evinize yansıtabilirsiniz. Fakat duvar kağıdı kullanımında bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Dikkat etmeniz gereken tüm noktalar elmaelma.com'da !

Evinizin aydınlatması seçtiğiniz duvar kağıdına uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz!Bu sezon moda olan duvar kağıtlarının renklerine ve modellerine bakacak olursanız genellikle taş desenlerinden oluşan modeller karşımıza çıkmaktadır. İster koyu renke duvar kağıdı isterseniz açık renkli bebbil belirsiz bir duvar kağıdı tercih edebilirsiniz. Tercihiniz koyu renkli bir duvar kağıdı ise bu durumda evinizdeki mobilyalar kesinlikle açık renkli olmalıdır. 

Böylelikle hem sade hemde tarz bir görünüm elde edeceksiniz. Koyu duvar kağıtlarınıza karşı açık renkli mobilyalarınızla renkleri dengelemiş olacaksınız. Evinizde koridor yatak odası gibi alanlarında daha sade bir duvar kağıdı seçiminizde daha ferah bir görünüm elde edeceksiniz. Burda en önemli nokta kendi zevkinize göre duvar kağıtlarını seçmelisiniz.

Evinizin duvarlarında ne görmek istiyorsanız onu satın alın.Son zamanların en moda duvar kağıdı ise duvarınızın bir duvarını taşlarla döşemek oldukça popüler olmaktadır. Ancak bu dekorasyon oldukça maliyetli bir iştir. Burada size önereceğimiz en önemli tavsiye az maliyetli ve oldukça şık görünümü olan taş görünümlü duvar kağığları olacaktır. Böylelikle hem istediğiniz görünümü duvarınıza az maliyetle elde etmiş olacaksınız hemde şık bir görünüm elde ederek evinize farklı bir hava katmış olacaksınız.

Duvar kağıdı seçerken bir diğer öneli özellik ise kalitedir. Her alanda olduğu gibi duvar kağıdınız ne kadar kaliteli olursa kullanımınızı da bir o kadar uzatmış olacaksınız.

Kaynak: elmaelma.com