BIST 10.285
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.412,06
HABER /  GÜNCEL

Durakta facia geliyorum dedi

Bakırköy istikameti Zeytinburnu Metrobüs durağı mevkiinde seyir halindeki araç, metrobüs durağının bariyerlerine çarptı. Faciadan dönüldü.

Abone ol

 D-100 Karayolu Bakırköy istikameti Zeytinburnu Metrobüs durağı mevkiinde 27 N 2491 plakalı aracıyla seyir halinde olan Salih Yeşilköy, henüz belirlenmeyen bir nedenle aracın kontrolünü kaybeti.

Kontrolden çıkan araç Zeytinburnu Metrobüs durağının bariyerlerine çarptı. Şans eseri bariyerleri aşamayıp diğer yöne savrulan araç D-100 karayolu kenarında bulunan bariyerlere çarparak durabildi.

Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Salih Yeşilköy, Kadir Işık, Şerafettin Kantarcı ve Hüseyin Erdem vatandaşlar tarafından çıkartıldı. Kanlar içerisinde kalan yaralılar yola yatırılarak ambulans ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi beklendi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yerde yatan yaralılar daha sonra ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Savrulan aracın, mesailerine gitmek isteyen vatandaşların yoğunluk oluşturduğu durağa girmemesini ise çelik bariyerler önledi. Metrobüs durağı ve üst geçitte bulunan çok sayıda vatandaş, olanları adeta film izler gibi seyretti. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Bakırköy istikametinde onlarca araçlık kuyruklar oluştu.

ANTALYA'NIN GÖBEĞİNDE İNFAZ

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]Antalya'da bir gece kulübünde sahneye çıkan 28 yaşındaki Fatma Savcun, otomobiliyle evine döndüğü sırada silahlı saldırıya uğradı. Otomobilinden inerek av tüfeğiyle ateş eden şüpheli kaçarken, ağır yaralanan Savcun hastaneye kaldırıldı.

Olay, bu sabah saat 06.00 sıralarında Gazi Bulvarı'nda meydana geldi. Serik İlçesi'ndeki bir gece kulübünde şarkı söyleyen Fatma Savcun, üvey ablası 38 yaşındaki Derya Uçun'la birlikte eve gitmek için yola çıktı. Otomobiliyle Düden Kavşağı'nı geçen Savcun, bir aracın kendisini sıkıştırması üzerine durmak zorunda kaldı. Yolunu kesen siyah otomobilden inen bir kişi, Savcun'un aracının kapısını açarak av tüfeği ile 3 el ateş etti. Savcun kanlar içerisinde kalırken, aracına binen şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı. Polisi arayan üvey abla Uçun ise otomobilden inerek vatandaşlardan yardım istedi.

Olay yerine gelen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen yaralı Fatma Savcun, ameliyata alındı. Sol bacağından yaralanan kadının, aşırı kan kaybettiği belirtildi. Otomobil üzerinde inceleme yapan polis, av tüfeğine ait 3 boş fişek buldu. Sinir krizi geçiren Derya Uçun, olayı polislere ağlayarak anlattı. İncelemelerin ardından yoldan kaldırılan otomobil, otoparka çektirildi.

Polis, plakası tam alınamayan siyah otomobilde, Ahmet D. adlı kişinin olduğunu belirledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BARAJ GÖLÜ İKİ KADINI YUTTU

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]Arnavutköy Şamlar Barajı'na serinlemek için giren iki kadın suda kayboldu. Kurtarma ekipleri, yaşamlarında umut kesilen iki kadının cesedine kıyıdan 10 metre ilerde ulaştı.

Derya Çılpan (30) ve Büşra Gül (26), iddialara göre birlikte pikniğe gittikleri arkadaşları Rafet Aru ve Ali Arslan ile alkol aldıktan sonra, saat 20.00 sıralarında serinlemek için giysileri ile baraja girdi. Kıyıdan açılan iki kadın, birden derinleşen suda batmaya başladı. Ali Arslan'ın yardım için suya girmesine rağmen iki kadın bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yaptığı ilk aramada da kadınlara ulaşılamadı. Derya Çılpan ve Büşra Gül'ün cesedi, daha sonra dalgıçlar tarafından yaklaşık 10 metre açıkta ayrı ayrı noktalarda bulundu. Kıyıya çıkartılan cesetler ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polise ifade veren Ali Arslan, "Birlikte alkol aldık. Daha sonra serinlemek için suya gireceklerini söylediler. Giysileri ile kıyıda yüzüyorlardı. Çırpınmaya başladıklarında suya girdim ancak ulaşamadım. Ben de boğulma tehlikesi yaşadım" dedi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

KENDİNİ YAKAN MERVE KURTARILAMADI

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]Gaziantep'teki evlerinde geçen mayıs ayında çakmakla oynarken kendini yakan 3 yaşındaki Evin Merve Sümbül, tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde yaşamını yitirdi.

Olay, 25 Mayıs'ta Gaziantep'in Arabanhisar Köyü'nde meydana geldi. Fatma- Cuma Sümbül çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Evin Merve Sümbül, annesinin su doldurmak için bahçeye çıktığı sırada eline aldığı çakmak ile oynarken üzerindeki elbiseler alev aldı. Bağırmasına rağmen sesini duyuramayan minik Merve'nin vücudunun büyük bölümü yandı. İçeri girdiğinde gördüğü manzara ile şoke olan anne Fatma Sümbül, kızının yanan elbiselerini söndürdü ve komşularının da yardımı ile çocuğu Gaziantep Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastanenin yanık merkezinde yer olmadığı için Evin Merve Sümbül, Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne sevk edildi. Merve'nin vücudunun yüzde 70'inde üçüncü derece yanık belirlendi.

Merve'nin vücudunun bazı bölgelerindeki derin yara izlerinin tedavisi için babası Cuma Sümbül'den deri nakli yapıldı. Tedavisi süresince üç kez ameliyat olan Merve, doktorların tüm müdahalesine rağmen 23 Temmuz Cumartesi akşamı yaşamını yitirdi. Acı haberi alan anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Doktorlar ve hastane çalışanları da Merve'nin ölümüyle büyük üzüntü yaşadı.

Evin Merve Sümbül'ün cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi. 

HASTANEDE HAMİLE KADINA TACİZ

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]Trabzon'un Araklı İlçesi'nde hastanede tedavi gören hamile kadına tacizde bulunan bir kişi pencereden atlayarak kaçtı. Polisin kamera kayıtlarını incelemesi sonucu kimliği belirlenen 33 yaşınaki Fatih Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, pazar günü saat 01.30 sıralarında, ilçe merkezindeki Bayram Halil Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Hamile olan ve yüksek tansiyon rahatsızlığından nedeniyle de tedavi gören 44 yaşındaki Y.K., odasında uyurken birinin kolunu tuttuğunu fark etti. İlk başta hemşirenin kontrol amaçlı geldiğini düşünen Y.K., kişinin eteklerini açmaya çalıştığını fark etti, karşısında bir erkek görünce bağırarak, çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine tacizci odadaki pencereden hastane bahçesine atlayarak kaçtı. Y.K.'nın şikâyeti ve verdiği eşkal üzerine polis hastanede güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Polis, hamile kadına tacizde bulunan kişinin Fatih Y. olduğunu tespit etti. Fatih Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.