BIST 10.172
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.470,28
HABER /  GÜNCEL

Durakta bekleyen kadına tecavüz

Bindiği araçta, bayıltılarak kaçırılan kadına 4 kişi defalarca tecavüz etti. Polis o 4 kişi bugün hakim karşısına çıkardı.

Abone ol

Samsun'da, geceyarısına doğru dolmuş bekleyen 41 yaşındaki S.S. adlı kadını kaçırarak ormanlık alana götürüp tecavüz ettikleri ileri sürülen 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. 3 şüpheli suçlamaları reddederken, diğeri de S.S. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini iddia etti.

Merkez İlkadım İlçesi Selahaliye Mahallesi'nde geçen cuma günü meydana gelen olayda, iddialara göre 100'üncü Yıl Bulvarı'nda geceyarısına doğru evine gitmek için durakta dolmuş bekleyen S.S.'nin yanında, içinde Utku Ş. (19), Fahrican G. (18), Tuncay T. (18) ve Ömer Ozan O.'nun (21) bulunduğu otomobil durdu. Gençler, “Gelin gideceğiniz yere bırakalım” dedikleri S.S.'yi otomobile davet etti. Otomobile binen S.S., otomobil hareket ettikten bir süre sonra başına sert bir cisimle vurularak bayıltıldı.

Ormanlık alana götürülen S.S.'ye iddiaya göre 4 kişi burada sıkayla tecavüz etti. Tecavüzcüler daha sonra çantasının içindekileri ve cep telefonunu gasp ettikleri kadını bırakıp kaçtı.

Polise giden S.S., ormanlık alanda tecavüze uğradığını, eşyarının gasp edildiğini söyledi. Polis, S.S.'nin gasp edilen cep telefonunu, IMEI numarasından yerini tespit ederek Vezirköprü İlçesi'nde buldu. Yapılan soruşturma sonucunda cep telefonunu Utku Ş.'nin sattığı ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Utku Ş.'nin ifadesi doğrultusunda, akşam saatlerinde de diğer 3 kişi yakalandı.

Şüpheliler Fahrican G., Tuncay T. ve Ömer Ozan O., suçlamaları kabul etmedi. Utku Ş. ise kadınla kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini belirterek, “Kendisini bayıltmadık. Kendi rızasıyla cinsel ilişkiye sadece ben girdim. Cep telefonunu da arabada unutmuştu. Daha sonra onu görüp veremedik. Kimseyi zorla kaçırmadık ve tecavüz etmedik” dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılarak ifadesi alınan S.S., 4 şüpheliyi de teşhis etti. S.S. ifadesinde, şüphelilerden Fahrican G. ve Utku Ş.'nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. 4 şüpheli, sorgularının tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.