BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Dünyaca ünlü atletler WOW dedirtti!

Dünyaca ünlü atletler WOW Istanbul’da

Abone ol

İstanbul bir kez daha önemli bir Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. 09-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’na katılan sporcuların büyük bölümü WOW Istanbul Otelleri’nde konaklıyor. Şampiyonanın yetkili acenteliğini ise Ultra Turizm gerçekleştiriyor.

178 ülkeden 379 sporcunun konakladığı WOW Istanbul Otelleri aynı zamanda şampiyonanın akreditasyon merkezi olarak hizmet veriyor. Şampiyona boyunca rezervasyonlarının yüzde 95’ini atletlerin oluşturduğu WOW Istanbul Otelleri, şampiyonanın gala yemeğinin de gerçekleştirileceği otel olacak.

2012 Londra Olimpiyatları öncesi en önemli atletizm şampiyonası olarak kabul edilen 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda Dwain Chambers, Bernard Lagat, Mo Farah, Dayron Robles, Kirani Jamesç, Meseret Defar, Veronica Campbell Brown, Jessica Ennis, Yelena Isinbayeva gibi yıldız atletler yer alacak. İstanbul'da, 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından özel olarak inşa edilen Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleşecek ve 180 ülkede canlı olarak yayınlanacak.